De Webmistress



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Nama diberi oleh ayah dan emak, Nurul Nur Aisyhah dan dilahirkan pada 17 Mac 1996. Seorang yang berketinggian 149 cm dan berkaca mata sejak tingkatan tiga. Mudah untuk bergaul dan seorang yang happy go lucky. 


Seorang pelajar bekas tingkatan enam, dan kini menganggur sebelum melangkah ke dunia Universiti. Ramai tanya, macam mana kehidupan tingkatan enam. So far Alhamdulilah, aku dah tamat pengajian di tingkatan enam di sebuah sekolah. Belajar mana nak mudah kan? Lagi kita belajar tinggi lagi banyak cabaran dan dugaan hidup. Semua tu atas diri kita, "nak dengan tanak ja".

Secara keseluruhannya, tujuan berblog adalah untuk kehidupan diri sendiri supaya dapat menjadi sejarah kepada anak anak nanti. InsyaAllah akan melakar kisah kisah yang lebih menarik dari sehari ke sehari. Mula aktif blog pada awal bulan July 2011 sehingga kini. Hampir 5 tahun di bidang blog.

Boleh mendesign blog yang ala kadar untuk mencari sesuap nasi. Belajar codding ni tak mudah, dari tingkatan tiga belajar dan sehingga kini masih belajar untuk memahami codding dan selok belok adobe.

Tak perlu mengetahui segalanya tentang diriku kerana bukan special pon untuk sesapa. Tiada kekasih hati untuk meleburkan cinta hanya kepada ibu bapa dan Allah.  Before you decide to be in love or to be happy with what you have now,try understand this " All stories have an end ".

Tak kenal, maka tak cinta. Saya dah mempekenalkan diri. Anda pula?:P

Lots of love ecahh,

2 comments

3 July 2015 at 23:44

Alololo comelnya aisyah ni. 149 je ? Ok la tu. Hihihi. Btw, salam ukhwah fillah abadan abada aisyah :D

9 December 2015 at 22:48

Laa .. orang perlis, berjiran laa kita :D tinggi pun lebih kurang jee .. :p

Post a Comment