Tuesday, 7 November 2017

Dap Dap Makeup Dengan Zalora

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,
Nak tanya dekat sini, ada tak yang tak suka jaga penampilan diri? Ada tak? Kita sedia maklum bahawa, kita sebagai manusia akan menjaga penampilan diri tidak kira berada dimana. Betul? Keterampilan diri ni bermaksud kemampuan seseorang individu untuk mengurus personaliti diri yang akan mencerminkan keterampilan seseorang. Jadi, apa lagi jom ikuti entry ini dengan lebih lanjut!

Sekarang nak cantik senang saja. Klik klik pun semua benda boleh settle! Tak percaya? Meh klik sini Make up! Sekarang semuanya di hujung jari. Klik klik barang dah sampai depan rumah. Senang kan? Amik dari postman terus boleh guna atau pakai. Kat mana boleh beli? Semestinya dengan Zalora! Zalora Zalora! Yayy.


Ini merupakan interface Zalora. Korang boleh je search apa nak or tekan ja link yang ecah sertakan dkt atas tadi. Seriusly semua barang cantik dan harga juga berpatutan. Blouse pula semua lawa dan designnya mengikuti trend terkini. Tak lupa juga, Zalora juga menyediakan pelbagai jenis saiz. 

  
Tadaaaaaaa! Ni merupakan salah satu design untuk baju wanita. Korang boleh je scroll terus ke bawah dan pick ja yang mana berkenan. Zalora juga menyediakan free returns incase ada masalah pada baju or tersalah hantar. Special untuk customer akan dapat free delivery sekiranya pembelian atas pada RM75. Menarik kan? Boleh jimat duit minyak apabila membeli dengan Zalora. Zalora sememangnya sangat mudah dan dapat membantu para wanita diluar sana untuk terus bergaya.


Bila bergaya, ingatlah Zalora. Zalora mampu memenuhi citarasa anda. Apa lagi, mari tekan link [MAKE UP] untuk terus ke dunia Zalora yang akan memikat hati kalian! Saya sudah, anda bila lagi? Heheh!

 Lots of love ecah,