Thursday, 27 October 2016

Pencarian Bloglist November by Aisyhah Nyais

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Dah lama kan aku menyepi? Tipulah cakap kalau aku tak rindu nak blogging macam dulu, edit edit blog macam dulu, bermain codding, bermain warnaa dan bentuk di photoshop dan ilustator. Fuh, mengamit kenangan betul. Hampir dua bulan dah aku dekat usm. 28 haribulan ni dah cukup 2 bulan aku survive sengsorang dekat sini. Banyak benda aku dah belajar. Lagi 4 tahun untuk aku sadokan hati untuk semua perkara, bak kata orang masih alam permulaan semuanya.

Okay, dari aku merepek bebukan, aku nak lancarkan satu pencarian bloglist yang selalu dibuat setiap bulan. Maaf lah bulan bulan lepas tak sempat. Ni aku buat pon sebab dapat fokus next week. Yelah aku balik cuti mid sem hihihi. Jom kita support semua blogger sesama gitu.
Macam biasa, syarat yang simple seperti di bawah :
  • Follow blog Aisyhah
  • Copy banner dan paste di entry korang.
  • Comment di entry ni dengan link url pernyataan.
  • Tag kawan korang minimum 3 orang - wajib-
Senang kan. Jom kita support each other. We help, We care! Chaiyok korang! Berapa lama link blog korang yang menang akan bertempek di blog ecah? Mungkin sebulan dan lebih. Jom kita semarakkan pencarian ni. Pememang seperti biasa akan dipilih melalui random.org Hehehe. Goodluck!


Lots of love ecahh,

22 comments

16 October 2016 at 11:25

Lea join.. :)

http://www.leaazleeya.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

16 October 2016 at 12:37

join :)
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

16 October 2016 at 15:04

saya join jugak yer

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

16 October 2016 at 16:12

Hi!
http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

16 October 2016 at 18:07

Mai join!

http://missobsesi.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

16 October 2016 at 19:58

haii kak ecah, raizah joinn :)

http://raizahalisah.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

16 October 2016 at 20:34

Rindu kan zaman ramai yang aktif blogging dulu :')

sy dah join http://sweetsourleyra.blogspot.my/2016/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

17 October 2016 at 11:22

Assalamualaikum, saya join.. =)

http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

17 October 2016 at 17:44

https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=7712957215598680517#allposts

BONDE JOIN

17 October 2016 at 18:05

http://betapunyadunia.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

joinn :D

18 October 2016 at 00:10

JOIN :)
http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

19 October 2016 at 11:14

lama tak singgah sini. Eh ada segmen pulak. Join!

http://theathra.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

21 October 2016 at 16:00

Join Ya..

http://seindahcerita.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

22 October 2016 at 14:44

-13 PESERTA JOIN- TERIMA KASIH

23 October 2016 at 00:21

Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

27 October 2016 at 10:24

mek join :)

http://ajussix.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

27 October 2016 at 13:14

Nak joinnnn

salam perkenalan ye


http://mommycici.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyah.html

28 October 2016 at 12:13

kite join yerr

http://unnianje.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyah.html

28 October 2016 at 22:05

--17 PESERTA-- TAMAT

2 November 2016 at 00:39

tyra join !
http://atieratyra.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyah.html

Post a Comment