Thursday, 27 October 2016

2 Tempahan Design Blog /Midsem break/

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Tangan ni rasa kekok sikit nak update blog, sebab dah lama tinggalkan dunia blogging. Kalau dulu, setiap masa ja akan mengadap laptop pastu blogwalking. Suka dan tak bosan sebab kita dah minat kan. Tapi minat ni, kena letak tepi kejap, sebab kena fokus kan benda yang utama dulu. 

Rezeki cuti midsem ni, aku dapat dua tempahan design blog dan tak terlalu susah pun design dia. Simple dan harga pon berbaloi dengan hasil yang aku buat. Customer pon recomended nak design simple dan aku pon setuju dengan harga yang ditawarkan iaitu hanya RM15! Tanpa buang masa, meh kita stalk blog blog yang aku designkan ni. InsyaAllah, ada sorang lagi yang baru bagi details untuk order. Ada yang masih berminat ka? Cepat pm lelaju :P
CUSTOMER 1 - AKMA FIAN


CUSTOMER 2 - WAWA ABDULLAH
Alhamdulilah. Jom kita support diorg. 

Lots of love ecahh,

3 comments

27 October 2016 at 12:42

wow pandai awak buat template (>.<)

29 October 2016 at 23:28

Dua dua lawa and minimal :)

11 November 2016 at 09:43

Wahhhh... Baguslah akak!! Sambil2 tolong kawan tuuuu, dapatlah pitih sikit.. Good Job..

Post a Comment