Friday, 29 July 2016

Tempahan Full Template Salleha Radhi

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Petang ni baru sempat nak update entry khas untuk portfolio. Alhamdulilah, design kalini lebih bertemakan online shop. Okay tanpa buang masa, meh baca.
  1. Tempahan Full Template RM30
  2. Dua kolumn
  3. http://allshopperonline.blogspot.my/


Okay, ni pulak banner dan watermark khas untuk blog kak sal. Semua design mengikut kehendak customer dan bertemakan online shop.


Selain tu jugak, kak sal order dengan ecah untuk cover timeline facebook. Alhamdulilah, kak sal suka dengan design kalini. Jum tengok!
  1. Cover Photo Facebook (RM10)


Gambar di bawah ni, haritu aku ada screen capture untuk tengok kan muat ke tak dengan design. Tadaa! Gini lah jadinya  hehehee!

Jadi, apa pendapat korang? Boleh comment nanti saya baca one by one. Thank you sesayang semua! Ada tak lagi nak tempah design apa apa jeh? Boleh contact saya di email, facebook, wechat. Semua maklumat tertera di sidebar. Jom blogwalking dan support each other!

Lots of love ecahh,

1 comment

30 July 2016 at 02:15

semuanya cantik!

Post a Comment