Thursday, 14 July 2016

Tempahan Full Template By Naura

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Mesti korang bosan kan masuk blog aku mesti update tentang tempahan design blog je kan? Betul tak? Design kalini sebenarnya aku terima dua tiga hari sebelum raya. Tapi tak sempat siapkan. Jadi semalam aku dah dapat siapkan semuanya. Alhamdulilah.

Alhamdulilah. Dah siap untuk satu design lepas raya. InsyaAllah aku akan bergiat aktif balik before result UPU keluar lagi nanti. Ada yang nak tak? Meh pm ecah yeee. Jangan malu jangan segan, saya akan bagi servis yang terbaik :)

Lots of love ecahh,

4 comments

15 July 2016 at 09:19

Cantik.. Pandainya buat blog template..

15 July 2016 at 11:32

superb!!!!!!

20 July 2016 at 16:16

pandainya buat blog spot eh ni? ada pilihan tak utk blog ni?

20 July 2016 at 16:18

@Dieyla's blog Saya boleh designkan apa yang cik nak. Tapi contoh design perlu bagi untuk saya buat rujukan atau lakaran :) boleh tengok bahagian portfolio saya tu.

Post a Comment