Thursday, 2 June 2016

Tempahan Header By Elsa

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku nak review lagi hasil kerja untuk customer tapi kalini customer elsa ni nak tempah header dari ecah. Elsa nak letak header ada gambarnya. Jadi inilah header yang dapat aku hasilkan dan aku bersyukur sangat sebab customer berpuas hati dengan hasil yang aku buatkan.
Inilah header untuk kalini. Sesiapa yang nak tempah boleh lah pm ecah ya di mana mana media sosial. Email boleh, facebook boleh, wechat boleh. Okay jom support elsa ~

Lots of love ecahh,

5 comments

2 June 2016 at 22:07

yayy cantik :* thank you ecah!

2 June 2016 at 23:14

Kemas dan comel..

3 June 2016 at 07:37

salam,
cantik nya ecah

3 June 2016 at 09:11

simple... cantik je simple2...

3 June 2016 at 09:17

kiut macam orang yg buatnya

Post a Comment