Tuesday, 14 June 2016

Tempahan Full Template by Mazaya Tulis

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Petang petang ni  sebelum berbuka puasa, ecah nak update satu lagi design sebagai portfolio hasil kerja ecah. Alhamdulilah thank you dekat kawan ecah ni sebab sudi tempah dengan ecah dan meletakkan kepercayaan ecah untuk mendesignkannya. Alhamdulilah beliau suka!
  1. Full Template (RM30)
  2. Dua kolumn
  3. http://mazayatulis.blogspot.my/

Design ecah kalini lain sikit kan. Di mana sidebar dan body tu berpisah kan. Semalaman jugak la aku fikir idea nak buat untuk bagi nampak kelainan sikit hehe! Alhamdulilah customer suka, hati ecah pon double triple suka! Alhamdulilah. Ada lagi tak nak tempah? Meh pm ecah ye. First come, first serve :)

Lots of love ecahh,

2 comments

14 June 2016 at 18:40

lepas raya qila nak book ecah!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihihihi <3

14 June 2016 at 20:32

@Aqilah Azmi Boleh je sayang :D

Post a Comment