Friday, 24 June 2016

Tempahan Full Template by Ai' Hada

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Malam ni baru sempat nak bukak blog dan update entry mengenai tempahan blog. Sibuk tu memang tak lari, ada ja kerja nak kena buat. Macam biasa, malam aku akan edit blog customer kalau ada, kalau takdak pon mesti aku buat sesuatu benda. Kalau dah petang tu, tolong mak masak untuk berbuka kejap. Rutin harian sekarang, sebelum sambung belajar bulan september nanti. InsyaAllah. Design ni dah beberapa hari aku buat tapi malam ni baru sempat nak update. Ada lagi beberapa design masih didraft kan. Hehehe!


Alhamdulilah, ni lah design kali pertama nak background putih je tau! Tertiba rasa berkenan nak warna blog sendiri kaler putih. Yang penting, customer suka, hati ecah happy. Happy blogging semua! Kalau ada yang nak tempah design, boleh contact ecah yaa. Goodnight! Jangan lupa sahur okey.

Lots of love ecahh,

1 comment

24 June 2016 at 05:20

JOIN THEIR CONTEST http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/06/giveaway-contest-serunding-daging-by.html

Post a Comment