Wednesday, 22 June 2016

NEW LOOK FOR ME!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku decide untuk ubah wajah blog aku yang lebih simple mimple ni dengan kombinasi warna soft pink, soft blue, soft grey dan lain lain. Semua warna ala ala warna kapas kan. I dont know whay, tapi rasa design ni lebih sesuai untuk aku. Tapi ini pon tatahu berapa boleh tahan. Kahkah!

Design kalini tak banyak ubah dari segi susunan sidebar sebab aku tak ganjak lengsung gadjet gadjet sidebar cuma ada tambah dan buang yang tak perlu. Menu tab pulak, aku susun di sidebar. Bukan apa, rasa elegent gitu haha.

Penggunaan lagu okay tak? Aku suka lagu ni tapi dekat chorus. Bila aku pilih chorus jadi pendek lak so aku amik full lagu song untuk Love Yourself ni. Lepastu, aku pisahkan sidebar dengan body dan background kalini plain pink cair. Comment box pulak memang aku tak ubah, sebab aku sendiri fall in love, memang tak lah nak ubah hehehehe! Memang totally aku dah ubah design 80% kan. 

So, apa pendapat korang? Kalau tak okay, nanti aku fikirkan lagi untuk ubah. Bukan apa untuk keselesaan pembaca gitu hahaha! Okay, tempahan design blog masih berjalan. Nak tempah boleh pm ecah okay.
Aku saja screenshot design lama. Saja nanti boleh trobek gitu kan! 

Lots of love ecahh,

6 comments

22 June 2016 at 20:38

Sentiasa cute.

22 June 2016 at 21:31

wahhh new look! suka sgt design Cah yg baru ni! nampak sangat matured dan so so nice! kipidap cah!

22 June 2016 at 22:03

cantik!

23 June 2016 at 04:58

cantik! nice aisyah!

23 June 2016 at 12:00

Comelnya.. A'ah, nampak lebih mature.
I like!

23 June 2016 at 21:14

cantiknya

Post a Comment