Sunday, 12 June 2016

Kad Raya Dunia Shida Dot Com dah sampai!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Malam ni nak review sikit kad raya yang pertama ecah dapat untuk tahun 2016 ni tau. Alhamdulilah, thank you kak Shida! Eh kalau korang join segman kak shida dapat tau, klik [sini] untuk tengok nama korang kalau join! Hohoho!




Actually Aisyhah terkejut juga ada lagi hadiah selain kad raya tau. Ecah dapat extra button badge dan FM Limited Duniashida.com tau. Lepastu ecah check balik entry kak shida dan tengok eh aisyhah merupakan salah seorang 3 pemenang yang dicari sebagai hadiah tambahan. Alhamdulilah >.<

Lepasni boleh lah buat simpanan banyak banyak kad raya dari dulu sampai sekarang. Ada tak lagi yang nak bagi kad raya dekat ecah? Ecah berlapang dada untuk terima tau kekekek. Tahniah untuk semua perserta :)

Lots of love ecahh,

3 comments

13 June 2016 at 01:29

Comel je kad raya dari shida nie

13 June 2016 at 04:24

Alhamdulillah bertambah koleksi ya..

13 June 2016 at 10:54

Rezeki ecah :) Cantikkan kad raya shida punya :D

Post a Comment