Saturday, 14 May 2016

Tempahan Full Template Niena Annisa'

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Beberapa hari yang lalu aku ada dapat masej daripada adik niena ni untuk tempahan blog. Tapi aku postpone kan dulu sebab aku nak fokus dengan interview haritu kan. So semalam adik niena ni baru bagi details dan feedback dekat aku. Actually kitorang ni satu negeri yang sama iaitu Perlis! Wahh, jumpa lagi blogger perlis. Salam kenal adik niena ~ 
Tadaaaaaa! Inilah design untuk kali ni. Alhamdulilah, aku ikot semua apa yang adik niena ni nak kan di mana nak sidebar ada ribbon macam tu dan sama seperti di post title. Wah wah alhamdulilah beliau suka. Terima kasih dik sebab sudi tempah dengan akak dan letak kepercayaan dekat ecah. Happy blogging tau hihihi! Jom semua kita support niena annisa'.
Tempahan di buka untuk : Design blog dan kad raya. Lets grab it! Thank you gais!
Lots of love ecahh, 

5 comments

14 May 2016 at 16:33

Nak pergi support ni...

14 May 2016 at 18:41

ecahh.. akak tag ecah :)

http://bintangpenyembuh.blogspot.my/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

14 May 2016 at 22:03

Pandai ecah edit template.. good luck

14 May 2016 at 22:19

lawanya kak echa ^^

15 May 2016 at 15:58

wahhh..comel je

Post a Comment