Tuesday, 31 May 2016

SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 


 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

*Nak join? Klik banner ye*

Harini Aisyhah join segmen kad raya daripada kak shida yang mana merupakan seorang blogger yang sangat baik, ramah dan sangat sangat kreatif tau uols! Sapa nak kad raya free? Haa boleh la join segmen yang dianjurkan ni. Setiap tahun memang akan ada segmen untuk bagi kad raya ni tau tapi ecah baru jumpa kak shida yang buat, tu sebab nak sangat join! heheheh! Syarat pon senang ja tau, so tunggu apa lagi kan. 

Pendapat Aisyhah tentang boleh kak Shida ni :

📣 Blog Kak Shida ni sangat sangat kemas tau dan menggunakan kombinasi antara warna baby blue dan putih. Memang pergh dan selasa bila blogwalking tau. Sejuk mata memandang bila masuk blog kak shida. Blognya tak berat sebab cepat je bila loading kan dan susunan di sidebar juga memang sangat teratur! Bab doodling tu memang hebat dan Aisyhah sukakan doodle akak di header. Blog ni cantik sangat, awesome dan terbaik tau. 

That all. Thank you! Jom join tau.

Lots of love ecahh,

5 comments

31 May 2016 at 16:34

singgah

http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

31 May 2016 at 17:08

Good luck!

1 June 2016 at 18:54

Blogwalking sini , datang dari segmen yang sama ^_^ Goodluck !
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

6 June 2016 at 18:12

ecah :)

Terima kasih sudi join SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM
Selamat Berpuasa dan Good Luck ya :)


Ikhlas,
Shida Radzuan | www.duniashida.com

11 June 2016 at 12:08

Bestnya dapat kad raya....

PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Post a Comment