Wednesday, 18 May 2016

Review Blog ke 2222? Siapa tu?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Dah lama aku screen shot kan blogger yang bertuah yang dah follow aku yang ke 2222 ni ha. Cantikkan nombor? Tapi petang ni baru sempat nak review sikit. Makin hari makin busy tapi tktaulah busy untuk apa benda. Hohoho! Ni pon baru abis buat chesekut terus on blog nak update. hehehe!


Kenal tak kenal tak siapa bertuah tu? Hohoho! Blogger bertuah tu adalah Zaza Iman tau! Wahhh terima kasih kak follow blog ecah! Kak Zaza Iman ni merupakan seorang blogger yang ceria, baik hati, ramah dan paling win sekali seorang yang comel. Serius tak tipu gi lah terjah blog kak zaza! Kak zaza iman juga kan buka tempahan untuk bisnes kad! Pergh murah lak tu dan paling best cantik cantik tau design kak zaza! Hehehhe.

Disamping tu, ecah ada nak bagi hadiah dekat kak zaza iman sebagai blogger bertuah follow blog ecah..tapi simple jelah, harap kak suka :D hehe


 http://imgur.com/I7CvHI3.png
http://imgur.com/zi4vgO4.png
Ecah bagi dua watermark dekat akak, boleh lah pilih. Ecah buat tema flower watercalor sebab design macam ni tengah pames sekarang hihihi. Happy blogging gais! Eh jangan lupa untuk stay tune blogger yang bertuah follow di blog ecah tau! 

Lots of love ecahh,

9 comments

18 May 2016 at 19:01

Tahniah, cantik nombor. Hehe. Btw, mana nak dapat flower watercolor tu eh? Cantik sangat, berkenan. Hehe

18 May 2016 at 21:16

@Syaza Raihanah Yang tu vektor, ehehe :)

18 May 2016 at 21:33

alhamdulillah..tahniah kepada blogger yang bertuah itu...blogger ZI..

19 May 2016 at 05:29

Thanks banyak2 echa.. :) akk suka watermark no 1 tu

19 May 2016 at 13:55

sangat nice^^

20 May 2016 at 11:00

kalau centu nk unfollow pastu follow ecah balik lah kikiki

20 May 2016 at 14:50

cool gilosss hadiah tuu. hehe. untung2. ^^

24 May 2016 at 09:30

Tahniah buat blogger bertuah ZI.. =)

24 May 2016 at 22:56

wah lawanya free gifts <3

Post a Comment