Tuesday, 31 May 2016

Pemenang Pencarian Bloglist June 2O16!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Okay seperti yang dijanjikan, malam ni aku akan update nama pemenang yang menang untuk pencarian sesi june ni. Okay meh tengok sapa blogger yang sepuluh bertuah tu. Hihihi!
Inilah 10 blogger yang bertuah dan aku gunakan perkhidmatan random.org tau. Tahniah yang menang dan aku akan anjurkan lagi untuk sesi july pulak, insyaAllah!

Aku akan update di sidebar mulai esok ye iaitu 1 June. Heheheheh!

Lots of love ecahh,

13 comments

31 May 2016 at 23:06

Tahniah kepada pemenang ^_^

31 May 2016 at 23:40

wahhh alhamdulillah. terkejut kita tengok nama ada kat situ.

thank you anjurkan segmen ini! :D

tahniah juga kepada pemenang yang lain :)

1 June 2016 at 01:16

Tahniah pemenang ^^

1 June 2016 at 04:08

Alhamdulillah.. sekali lagi kelakar.my menang GV..
Ni baru semangat datang semula ni.. :)

Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

Pencarian #9 Bloglist segmen....

1 June 2016 at 05:03

yeayyyyy!!! thanks my dear aisyah :) alhamdulillah. tersenarai lagi :) hehe

1 June 2016 at 08:11

tahniah untuk semua pemenang

1 June 2016 at 08:24

Allahuakbar... Alhamdulillah.. terima kasih sgt2..:)
Tahniah juga untuk pemenang yg lain.. :)

1 June 2016 at 10:14

yAYY! menang hehe:D

1 June 2016 at 16:53

Tahniah!

1 June 2016 at 23:48

alhamdulillah. Blog Eyja menang! alhamdulillah

Pstt: eyja siap buat entry! jom tengok :)

http://blogeyja.blogspot.my/2016/06/im-one-of-winner-for-pemenang-pencarian.html

3 June 2016 at 01:42

owahhh, alhamdulillah...tak sangka bertuah..heheh thx!!

4 June 2016 at 16:42

alhamdulillah.. :)

6 June 2016 at 08:15

Alhamdulillah menang lagi saya! Tahniah semua juga hehe

Post a Comment