Wednesday, 11 May 2016

Belajar untuk buat vektor!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Semalam masa dok main main adobe ilustrator dan photoshop kan, aku tergerak hati nak vektorkan gambar! Masa main main tu, nak vektor muka orang. Maaf gambar di ambil di google. Hohoh!




Mesti korang kenal kan sebab ketiga tiga gambarni gambar artis. Hohoho! Wahwah, okay tak? Hihihihi. Kalau aku buka tempahan untuk gambar korang nak tak? Hihih. Cadangan harga RM5 ja untuk satu gambar. Kalau nak boleh pm lelaju hihi!

Lots of love ecahh, 

6 comments

11 May 2016 at 09:12

salam hai cah, macam mna nak download adobe photoshop ye?

11 May 2016 at 12:28

@Aleiya Mustaffa Wasalam. Photoshop saya amik softcopy dari abg saya. Tapi kalau mintak kedai install kan pon boleh :)

11 May 2016 at 14:11

@Aisyhah NyaisOkay thanks cah :)

11 May 2016 at 14:16

dulu sis rajin main dgn Photoshop.. skrg banyak da lupa. =)

11 May 2016 at 15:11

Farrah tag cah :D
http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

12 May 2016 at 11:39

gambar yang pertama cantik ^^

Post a Comment