Tuesday, 19 April 2016

Tukar Wajah Baru..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Terdetik dekat hati nak tukar design baru, maka hari ni saja godek jari ni dekat photoshop dan aku makin bertekat untuk ubah blog ke design yang lebih simple dan warna yang pudar pudar sikit gitu. Biasalah bila umur dah cecah angka dua ni kan...tapi pinky tetap takleh hilang dari blog ni, fhuhh.

Gambar bawah ni merupakan gambar lama blog aku, buat kenangan kot nanti nak pakai balik design ni kan. Hehehe!


Alhamdulilah siap dah walaupun ada part yang aku tak ubah pon. Heheheh! Semoga reader reader suka dengan design baru ni dan tak jemu ke blog ecah. Amin. Happy blogwalking gais! Hehehe!

Lots of love ecahh.

8 comments

19 April 2016 at 16:54

salam ecah ! cantik sentuhan ecah kali ni :D

19 April 2016 at 16:55

salam ecah ! cantik sentuhan ecah kali ni :D

19 April 2016 at 17:02

cantik.. simple but beautiful. cntik sgt

19 April 2016 at 17:07

cantiknya! tapi design before ni pun cantik. alah cantiklah semua! :P

19 April 2016 at 17:19

Cantik sangat blog ecahhhh. ;)

19 April 2016 at 17:23

@The KehalusanKelembutan Alhamdulilah, terima kasih kak. Tp tetap childish design cah nye hahaha.

19 April 2016 at 17:24

@nur. nbla_ Akak tengah cuba design bagi simple yang mungkin.

19 April 2016 at 19:04

Cantik laaa Cah!! Maigod lagu ni!!!!! Lagu feveret kite tauuuuuu

Post a Comment