Thursday, 14 April 2016

Tempahan Watermark by Farah

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku nak review hasil yang aku baru siapkan harini. Alhamdulilah. Kalini kak farah tempah watermark dari ecah, so inilah hasil yang dapat ecah buatkan.

Terima kasih kak farah sebab bagi kepecayaan ni dekat ecah dan happy blogwalking! Ada lagi tak yang nak tempah, sila pm yeee. hihi terima kasih >.<

Lots of love ecahh, 

6 comments

14 April 2016 at 22:30

cantiknya. ada buat design untuk logo tak?

btw blogwalking. jemput datang ke blog saya :)

http://neezaohneeza.blogspot.my

15 April 2016 at 00:52

nice2.. :D

15 April 2016 at 19:24

comel!

16 April 2016 at 08:28

comel!

17 April 2016 at 16:38

cantik2

17 April 2016 at 20:15

lawa and kemaih. kami suka. hehe. comel jugak! ^^

Post a Comment