Saturday, 16 April 2016

Tempahan Full Template By Rose

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Fuhh, kali ni edit blog memang amik masa yang lama dan semestinya melebihi sehari. I dont know why mungkin feel nak update tak ada sehingga harini baru aku ada feel betul betul dan fokus. Mungkin juga sebab dua bulan tak paksa otak ni untuk fikir design tu jadinya malas. Sadis betul kehidupan aku, tapi insyaAllah aku akan bergiat aktif balik bab bab design dan belajar benda baru. Okay tanak bebel. 
Ha ni lah design nya. Heheh :D
Ni pulak watermark ala ala ade watercolor roses gitu. Alhamdulilah. Customer suka ^_^ Anda bagaimana? berminat? meh pm ecah meh :D

Lots of love ecahh, 

5 comments

17 April 2016 at 00:08

walaweh! lawanya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 April 2016 at 00:10

@EYJA MASLIZA Alhamdulilah :)

17 April 2016 at 12:07

salam cantik sokmo

17 April 2016 at 16:38

nice job

17 April 2016 at 20:13

Tudiaaaa aihhhh ! punyaa lawaaa. sumpah tak tipuu. sukaa ngat. hehehe.

Post a Comment