Saturday, 6 February 2016

Portfolio : Tempahan Full Template By Syifa' Azhar

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku nak update lagi mengenai portfolio blog. Okay tanpa buang masa meh tengok kat bawah ni.

Tadaa, ni lah hasilnyaa. Okay salam blogwalking semua dan dan jom support kak syifa hihihi!

Lots of love ecahh, 

12 comments

6 February 2016 at 21:09

aisyhah!!! cane nk buat read more tu hiihihihihi anyway, the blog superb cantiks <3

6 February 2016 at 23:29

ramainya tempah dengan ecah untung untung.
belanja lahh hihihi.

scya teringin nak bukak order jugak tp tak berani T.T

7 February 2016 at 10:33

Salam sekali tengok macam buka blog ecah je hehehe :) cantik!

10 February 2016 at 20:54

shawal datang singgah sini.. :)

jemput join GA Shawal ^^

http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/02/daebakfebruary.html

11 February 2016 at 09:05

cantiknya awak design

11 February 2016 at 23:16

Cantik! :D

11 February 2016 at 23:18

cantikkk !

13 February 2016 at 21:26

cantiknya design yg ni!! serious suka :)

16 February 2016 at 22:40

Cantik & kemas your artwork :) Tapi dah terjatuh conta dekat template gini.

20 February 2016 at 19:39

nice job

25 February 2016 at 05:36

lawanya <3 jeles pulak tengok huhu (nak belog kaler papel jugak TT_TT)

26 February 2016 at 13:02

salam singgah. cantik template :D

Post a Comment