Monday, 11 January 2016

Shawls Giveaway By Lollipop Manis

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,


Harini Aisyhah join giveaway by Lollipop Manis. Hadiah pon menarik juga dan Lollipop Manis mencari empat orang pemenang dengan menggunakan perkhidmatan random.org. Jom semua kita support giveaway ni dan mana tau rezeki menyebelahi korang kan! Syarat nak join pon senang, tak susah pon. Hihihih! Jommm. Klik Banner untuk join! :D

Penyertaan ini akan ditutup pada 16 Januari 2016 tepat pukul 12.00 am! Fuh lagi berbaki 5 hari lagi. Jadi sempat lagi laa korang nak join. Ecah dah join, anda bila lagi kan ^_^
Semoga rezeki itu milik kita. Amin ^_^ Jom join korang! *Hati hati dengan cinta* Eh?
Lots of love ecahh,  

14 comments

11 January 2016 at 16:28

gudluck!
nk g join jgklah! :)

11 January 2016 at 16:43

goodluck jgk wuhuw

11 January 2016 at 17:15

goodluck :)

11 January 2016 at 20:11

Moga berjaya dik..

11 January 2016 at 20:56

goodluck Ecahh hihi

11 January 2016 at 21:16

Wish you and me best of luck , Ecah ☺ Cik Pa'in blogwalking back 😘

11 January 2016 at 21:25

jemputlah join GA Shawal.. :)

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

11 January 2016 at 21:28

balas kunjungan... gudluck

11 January 2016 at 21:34

Balas kunjugan :)

# 2216

11 January 2016 at 21:52

Good luck dik

11 January 2016 at 22:03

Terima kasih join. Saya dah update nama peserta, bolehlah blogwalking nanti. Hehehe. Anyway, Goodluck tau. :D

12 January 2016 at 06:55

Good luck!!

12 January 2016 at 08:36

Membalas kunjungan dr GA yg sama. Good luck. ^^

18 January 2016 at 17:06

Salam singgah dari Giveaway yang sama....semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

Post a Comment