Tuesday, 26 January 2016

Segmen Bersama Leya Yeolly

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Harini aku nak join segmen yang dianjurkan oleh Leya Yeolly. Tertiba rasa tertarik dengan segmen yang dianjurkan oleh beliau. Nak tau tak apa yang menarik? Meh baca, ecah nak cita heheks!

Leya sebenarnya mencari 20 pemenang yang bertuah yang mana akan meletakkan link korang di blognya selama setahun! Weh lama kot setahun tu, jadi jom pakat pakat join untuk memeriahkan. Apa salahnya kita support each other kan. Happy Blogwalking! Tapiiii, ada hadiah istimewa tau.
Leya juga mencari 2 pemenang yang lain. Tau tak hadiah apa? Leya akan edit blog korang dengan menggunakan denim template! Pergh dapat percuma kan, mana tau korang langkah kanan kan, tak salah mencuba kan. Lagi lagi semua design cik leya buat ni cantik, tengok blog dia pon menawan weyh, tak tipu. Nakpi kedunia magical dia, sila klik banner di atas ;D

Ecah tag dua orang yang bertuah iaitu :-
Jadi, jom semua join. Mana tau rezeki kan. Heheheh! Goodluck leya! Happy Blogwalking hewhew!:D
Lots of love ecahh, 

7 comments

26 January 2016 at 21:56

selamat bersegmen! nak join gak ah hihi

27 January 2016 at 23:11

ecah, ecah lupa tag orang. hihihih

27 January 2016 at 23:33

nice segment.. XD Good luck..

Misaki suka yg letak link blogist :D template je tak sanggup nak tukar XD

Good luck wuhuuu :D

28 January 2016 at 09:21

Balas kunjungan sat..hehe
Good Luck dear..
:)

31 January 2016 at 15:25

Kliklikkk..

Salam Singgah :)

Dari Segmen sama ni.. Salah ukhuwwah yaa :)

Jemput singgah ya new sahabat :)
http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

2 February 2016 at 21:00

blogwalking ke mari ecah~ :D

http://aienienka.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

4 February 2016 at 02:26

Hai ecah :) Balas kunjungan.

Post a Comment