Saturday, 30 January 2016

Portfolio : Tempahan Full Template By Wawa

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Alhamdulilah, semalam aku dapat siapkan tempahan ni daripada kak wawa. Terima kasih kak wawa sebab menggunakan perkhidmatan ecah. Jadi, malam ni aku nak review hasil kerja design blog ni sebagai portfolio. Gais, happy blogwalking >.<


Ni lah hasil untuk kalini. Alhamdulilah, beliau berpuas hati. Kepada sesiapa yang nak menempah boleh contact ecah di email, facebook, dan wechat. Jom support kak wawa! :D
UPDATE : Pengumuman pemenang akan di beritahu esok, atau tengah malam ni. Jadi sempat lagi korang nak join sebelum pukul 12 yee >.<
Lots of love ecahh,

6 comments

30 January 2016 at 21:23

cantikkk!!! Ecah ada ambik tempahan doodle jugak ke? Doodle kat header belog miss wawa tuu siyes comel.

30 January 2016 at 21:44

comelnyeeee, pandai ecah design XD

31 January 2016 at 00:05

Hello kitty tu cute.

31 January 2016 at 08:41

peh peh peh

31 January 2016 at 10:03

salam! wah cantil macam sokmo sokmo

31 January 2016 at 10:25

cantikkkknya boleh tempah ni hehe

Post a Comment