Monday, 4 January 2016

Portfolio : Tempahan Full Template Black Star

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Minggu lepas ada dapat email dari kak Athirah Rodzi mengenai blog. Alhamdulilah tadi beliau dah reply email dan aku dan dia berbincang di whatsapp dan sekarang dah siap semua nya ^_^ Alhamdulilah, beliau suka dan saya lagi suka. Hihiik.


tadaaaaa! Ni laa design untuk kali ni>.< Jom semua kita bantu dia untuk berkarya di dunio blog. Hohoh! Eh jangan lupa, ni pulak watermark nya.


Bintang bintang bergelipan gitu >.< Okey okey dah jangan merepek ecah, jadi sesiapa nak tempah atau bertanya blog boleh la pm di wechat ataupun email ataupun facebook. Jom gais jom jom ^_^

Lots of love ecahh, 

10 comments

4 January 2016 at 21:33

cantik ^^ suka kombinasi warna tu

4 January 2016 at 21:34

rasa macam nak tempah tapi gaji belum masuk. hihihih

4 January 2016 at 21:58

diamond tu akak suka...

4 January 2016 at 22:08

Wah pandai adik edit blog...comel je

4 January 2016 at 22:56

lawa, style. sesuailah dgn nama blackstar. superb2

4 January 2016 at 23:02

lawaaanyaaa :)

5 January 2016 at 05:53

Lawanya ;)
Helo hi aisyah. Salam perkenalan dari PG ya :)

5 January 2016 at 07:31

cantik la Aisyhah^^

5 January 2016 at 10:39

cantiknyaa ecah design :D admire sgt ni. hehe

5 January 2016 at 11:00

terorla ecah edit template blog. comel gile!
nanti bolehla Ana nak tempah ape2 kat Ecahh hehe

Post a Comment