Wednesday, 27 January 2016

Pengikut di blog semakin berkurang??

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Agak terkejut bila follower blog semakin berkurang. Seriusly, adakah penyakit yang seperti dulu tu telah menyerang semula atau reader yang unfollow? Aku mintak maaf, kalau output yang aku sampaikan ni ada yang tak suka, tak berfaedah dan sebagainya.

Seriusly aku terkejut dan mungkin kah blog aku sorang je kena? Aku perasan bila buat pencarian mega bloglist tu menyebabkan traffic blog semakin meningkat dan ramai rakan blogger yang baru aku kenal, dan tertiba follower kian merosot. Aku hampir hilang sebanyak 50 follower.

What happen with my blog T_T awak semua macam mana, atau blog aku yang bermasalah. *Sedih, membawa diri yang lara* hahaha! Mungkin juga sistem ada masalah, dan sistem juga membuang blogger yang dah tak aktif kan. Think positif. Eh, mana mana korang pulak? 

Lots of love ecahh, 

14 comments

27 January 2016 at 16:09

ingatkan sy sorang je kena...pagi tadi elok je jumlah dah cecah 380, petang ni...dah tggl 373...apa puncanya ek?

27 January 2016 at 16:13

@Nor Adzwaty Rokkafella Baru tasat je dia turun. Cepat gila rasa. Ecah pon taktau sebab apa, mungkin sistem bermasalah..Blogspot kan..

27 January 2016 at 16:13

salam ! ecah jangan sedih sedih may be system kot ! :)
yg peting akak tak unfollow

27 January 2016 at 16:15

@The KehalusanKelembutan Ecah tak kisah sgt kak. Tapi tertiba kalini rasa mendalam gila rasa sistem ni buat hahaha. Mungkin second time keno kot hihik. Wiwiwiiwi.

27 January 2016 at 16:21

Followers saya 6 je hehe ^^;

27 January 2016 at 16:43

saya punya pun brkurang 11 orang hilang

27 January 2016 at 16:55

Akak pun sama ecah...hihihihi..tak apalah...mungkin ada hikmahnya...amin..

27 January 2016 at 17:03

Dah lama tak tengok ruangan followers tu. Tak tau makin bertambah ke berkurang. Haha.

27 January 2016 at 17:24

akak puny kurang satu..tak sampai seminit je..dah hilang..hairan gak.tapi malas nak fikir ..biar je

27 January 2016 at 18:34

Ingatkan Bihaa sorang je yang kena.. Pagi tadi pulak kurang, terkejut Beeha..

27 January 2016 at 20:48

Google tgh buang org yg follow tanpaa akaun Google ^^ boleg check dkg blogger buzz

28 January 2016 at 00:54

sama jugak ! mungkin hilang sebab follower deactive blog kut. best blog akak. kemas ^_^

28 January 2016 at 05:24

Same juga. .berkurang dengan mendadak. .

2 February 2016 at 16:30

Dengar cerita sbb Google nak clear kan 'ghost' profiles tp tak tahu lah.

Post a Comment