Sunday, 31 January 2016

Pemenang Pencarian Mega Bloglist Aisyhah Nyais

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Harini dah 31 Jan 2016 maka aku akan update kan pemenang yang menang pencarian mega bloglist yang dianjurkan oleh aku. Blog blog pemenang akan diletakkan selama sebulan, dan keberangkalian selama ecah nak. Okay tanpa buang masa, jom check link blog ada di bawah, mana tau pemenang antara dua puluh orang ni milik anda :- 
Alhamdulilah, inilah merupakan pemenang yang dicari oleh encik random.orang! Tahniah korang. Salam Blogwalking semua >.<

Lots of love ecahh, 

27 comments

31 January 2016 at 10:07

Alhamdulillah ecah ada jugak link akak kat bawah tu terima kasih :)

31 January 2016 at 10:47

singgah pagi ~ http://jmbelog.blogspot.com/

31 January 2016 at 10:51

eh, eh baru perasan ada nama blog kitalah...hihihi thanks aisyah and tahniah utk semua yg menang juga..
^_^

31 January 2016 at 10:57

Pemenang no.2 datang menjengah ke sini ^_^
Suka suka suka. Alhamdulillah

31 January 2016 at 12:00

KENAPA QILA TAK MENANG!?!?!?!?!?!?!!
Hikhik saje ngade. wah wah tung la sape menang tu huii masuk bloglist aisyhah kut :p

31 January 2016 at 12:14

Alhamdulillah tahniah kepada semua yang tersenarai ya....

31 January 2016 at 13:04

alhamdulillah, omg i got excited after knew! haha xpernha mennag weh thanks ecah

31 January 2016 at 13:24

Alahmdulillah.....wahhh ada tuahnya disini ye....tq dan tahniah semua....jom bw jom ;-)

31 January 2016 at 13:25

Tahniah semua! <-- Muka memang takde luck hahaha

31 January 2016 at 13:46

Tahniah akak ^^

31 January 2016 at 13:47

Excited nampak blog sofie tersenarai. Tahniah ^^

31 January 2016 at 13:54

alhamdulilah tq dik ecah ^^

31 January 2016 at 14:25

Tahniah semua :)

31 January 2016 at 14:51

haha kali ni aku xda luck! xpe. Tahniah to all 20 lucky blogger! tunggu nanti aku terjah XD Thanks to ecah juga! ^^

31 January 2016 at 16:53

Alhamdulillah. Tk sangka plk blh trpilih.

31 January 2016 at 17:52

tahniah pada semua pemenang..

31 January 2016 at 20:52

waahhh thank you so much!

31 January 2016 at 22:30

tak sempat join ! T.T
SEDIH. huaaa.
btw, tahniahh kpd pemenang & kpd kak ecah sbb berjaya buat contest ni ^^

31 January 2016 at 23:22

Tahniah kepada pemenang hehe :)

1 February 2016 at 02:37

Huaaa takde dalam list. Hahaa apa apa pun tahniah kepada pemenang! :D

1 February 2016 at 12:25

TAHNIAH kepada semua pemenang!

1 February 2016 at 12:37

tahniah semua pemenang.. :*

1 February 2016 at 16:14

Alhamdulillah..terpilih gak ^_^ thankyou <3

2 February 2016 at 00:27

Yeay thank you :D

2 February 2016 at 13:14

Thank you sis :D

3 February 2016 at 21:51

tahniah kepada semua pemenang...
xde rezeki saya pada GA kali ni...

3 February 2016 at 23:58

Yey alhamdulillah thank you :)

Post a Comment