Friday, 8 January 2016

"NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH".

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”
Assalamualaikum, 



GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016

NOTA TAMBAHAN :-


  • Hadiah adalah RAHSIA ( 5 hadiah yang berlainan ) yang akan diberikan kepada 5 peserta yang bertuah.
  • Pemilihan pemenang menggunakan kaedah Random.org sahaja
  • Kurang daripada 20 peserta YAN akan masukkan dalam bloglist selama satu bulan dari (9/2/2016 sehingga 9/3/2016)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)

Terlebih dahulu saya, Aisyhah Nyais nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat Kak Yan, Blogger Izyan Cinnamon yang menyambut birthdaynya pada 6 haribulan januari 2016. Semoga kak yan sentiasa berjaya dunia akhirat dan menjadi blogger yang disengani oleh semua masyarakat. Kak Yan juga merupakan blogger dari negeri perlis seperti aku juga dan beliau juga merupakan bekas pelajar tingkatan enam di sebuah sekolah di perlis. Semoga kak yan suka laa card yang ecah buatkan ni ^_^


Tambah satu lagi usiamu kak, sudah pasti tambah dewasamu, tambah juga waktu untukmu kejar dan mewujudkan mimpi mimpi indah dan realiti pada tahun ini. Memang senang bermain pantun, hati akan menjadi gembira, ecah ingin mengucapkan selamat ulang tahun, semoga sihat selamanya.

On this special day, i wish you all the very best, all the joy you can ever have and may you be blessed abundantly today, tomorrow and the days to come! May you have a fantastic birthday and many more to come... HAPPY BIRTHDAY KAK YAN!!!!
Lots of love ecahh, 

21 comments

7 January 2016 at 11:09

goodluck oi huhu

7 January 2016 at 11:11

@Aqilah Azmi Thank you qilahh!! You too, goodluck bebeh! wiwiiwii

7 January 2016 at 11:28

ALL THE BEST ! ^^

7 January 2016 at 12:07

Good Luch?^^

7 January 2016 at 12:55

balas kunjungan...gudluck

7 January 2016 at 15:36

Good Luck Aishah...

7 January 2016 at 20:33

Salammm haiiiii tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

7 January 2016 at 22:41

good luck untuk awak~ :D

8 January 2016 at 01:32

goodluck sis hehe

8 January 2016 at 09:25

Membalas singgah daripada segmen yang sama dan kita follow awak yee :D

8 January 2016 at 12:26

Wah cantiknya blog...Patutlah dapat award... Kreatif pulak tu...Terima atas kunjungan di blog MYiDEAKiNi yer...Done follow sini :)

http://www.myideakini.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

8 January 2016 at 18:19

goodluck ecah!

11 January 2016 at 13:37

Goodluck ecah! ^^

13 January 2016 at 16:41

good Luck dik

akaka datang singgah sini pulak..hihihi

NEW YEAR GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

14 January 2016 at 10:41

singgah.. best of luck to u

16 January 2016 at 21:09

hai! saya singgah dari segmen yang sama :D goodluck!

http://xechalogy.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

18 January 2016 at 15:13

Salam,
membalas BW...done follow too :D

18 January 2016 at 15:24

salam,
sy singgah dan follow :D

18 January 2016 at 15:24

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

2 February 2016 at 15:00

Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :)

4 February 2016 at 11:03

Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
http://rezekiituluas.blogspot.my/

Post a Comment