Wednesday, 27 January 2016

Free Gift Header untuk.......

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku nak bagi lagi hadiah percuma lagi. Semalam dapat dekat leya, banner manakala malam ni ada blogger dapat header. Hehehe. Nak tau siapa? Meh terjah meh. 

|
|
|
|
|
|
|
V

Malam ni ecah hadiah kan untuk kak nad yee. Harap suka lah design header ni yang ecah bagi. Hehehe. Ecah buat warna gold, sebab ada baca entry akak suka warna gold. Tadaaa, ni header untuk kak nad ^_^
Maka itulah design header untuk kali ni. Hehehe! Eh eh, esok lusa macam nak buat lagi, tapi tengok keadaan. Tadaaaaaaaaaaaaaa sapa yang bertuah yeee lepasni. Hehehhehe! Happy blogwalking gaiss!

Lots of love ecahh,  

9 comments

27 January 2016 at 20:45

Dapat hadiah semperna guna template baru ^^ tahniah nad . Sesuai dengan tema blog ^^

27 January 2016 at 20:47

Ecahhh!!! Ya Allah terharu gilaaaa! Kak Nad rasa nak nangis dah ni huhuhu. Kenapa baik + rajin + sweet sangat ni? Uwaaaaa. Kak Nad dah pakai dah header tu and dah edit entry dikit untuk Ecah hihi. Thank you so much tauuu muah muah! :*

27 January 2016 at 21:01

Salam ecah ! Waduh waduh . baiknya ecah.. Moga murah rezeki tau.

27 January 2016 at 21:13

pergh!!! best giler nad dapat header dari aisyah yang baik hati nih....jelesnya!!!!

27 January 2016 at 22:15

tahniah rezeki nad tu...alhamdulillah...

27 January 2016 at 23:53

cantik!!!!! baik hati ecah

28 January 2016 at 07:43

cantiknya bestnya kalau dapat masa besday ni hihihi 2 hari lagi hahhahahahah

28 January 2016 at 09:04

Bagi dkt dia pls^ hahahahaha

28 January 2016 at 20:48

Wah bestnyaaa. Seandainya Syilah pun dapat hadiah istimewa ni :D

Post a Comment