Thursday, 28 January 2016

Free Gift Gambar untuk.......

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan ashelamat malam,

Harini aku buat lagi free gift untuk blogger yang bertuah. Actually rasanya free gift yang ketiga ni merupakan yang terakhir. Maaf untuk yang tak dapat tu, jangan sesedih, ecah sendiri pon taktau atas dasar apa ecah pilih dan senyap senyap kan tanpa bagitau apa pon kriteria ecah cari. 

Mesti pelik kan kenapa ecah baik hati siap bagi watermark, header dan malam ni gambar blogger sendiri tu yang diletakkan di sidebar. Sebenarnya ni merupakan pemberian ikhas ecah kepada sesiapa pon kerana pendapatan blog yang aku dapat tu sangat sangat memberangsangkan. Alhamdulilah ya Allah, rezeki ecah kan. Aku dah gunakan duit bayaran tempahan blog tu untuk membeli kelengkapan belajar nanti. Misalnya, beli kain baju kurung, beg, kasut dan sebagainya. Yang pasti, mak cakap beli yang boleh kita nampak. 

Mungkin juga dalam masa dua bulan bermula bulan dua ni, aku akan menyepikan diri sehingga bulan april. Alhamdulilah, aku join kursus insentif bahasa inggeris (ibi) di seremban. Kursus bahasa inggeris ni hanya dua bulan, dan why not join kan lagi lagi siap dapat elaun dan asrama di sediakan. Bak kata orang, persedian awal sebelum melangkah ke universiti dan aku akui penguasaan bahasa inggeris aku sangat lemah. Perancangan Allah lebih baik untuk hambaNya kan. Okay okay takmau mood sedih, even aku tak update blog ke apa, korang tetap di hatiku. Pecayalah, akan online juga blog even di henpon T_T

Okay, jom tengok pemberian ecah kalini untuk siapa...Meh terjah.........

|
|
|
|
|
|
|
v

Okay, tanpa buang masa ni lah hasil ecah untuk malam ni >.< Hope owner blog si adik jannah ni suka ye. Btw, salam kenal jugaa hehe!

http://i.imgur.com/0lh5BJU.png
Alhamdulilah dah siap. Happy blogging awak semua! Heheheheheh. Jeng jeng, jangan lupa join pencarian mega bloglist ecah tu, berbaki lagi dua hari! Goodnight semua :D

Lots of love ecahh, 

11 comments

28 January 2016 at 22:53

ecah . Yang isi dulu ka tu ? Good luck . Bestnya .

28 January 2016 at 22:54

@Fatin Najihah Tak sure aten isi ke tak. Hahahaha :D Doakan ecah nanti eventho dalam hati gelabah gila punya takut T_T

28 January 2016 at 23:03

lawanya ^^

28 January 2016 at 23:13

Woww , macam best jaa ibi tu kak ecah. Beeha teringin jugak nak pi tuisyen bi macam tu. Dulu tak suka sgt, sekarang baru nyesal lemah BI. T.T

28 January 2016 at 23:25

waaaaa cantiknyaaaa!! kita nak jugakkkkkkkkkk

28 January 2016 at 23:31

Bittaufiq wannajah dik, doakan yg terbaiik InshaAllah :)

28 January 2016 at 23:34

Same laa kita beeha. Hihihi dah tak sekolah lagi laa lupa acane nak speaking

29 January 2016 at 00:40

Cantik ^^

Ecah.. all the best nnt dekat seremban :) moga dipermudahkan segala urusan .

29 January 2016 at 08:17

Mashaallah so lucky la najah hihik. May allah murahkan rezeki awk ecah oi. :)))

29 January 2016 at 09:38

Tahniah, Jie :) Cantik sangat Ecah buat banner tu :)

29 January 2016 at 22:56

THANK YOU SO MUCHHH KAK ECAHHH !

Alhamdulillah. bertuah jgk rupanya. hee. jemput baca entry khas kat blog Jie.

http://nurnajah24.blogspot.my/2016/01/free-gift-gambar-by-aisyhah-nyais.html

Post a Comment