Sunday, 10 January 2016

Dilwale terbaik! Terbaik!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat tengah malam,

Malam ni baru mula terdetik nak tengok filem hindustan ni yang mana tengah fames sekarang ni iaitu DIWALE! Dah lama cari dan aku jumpa dan siap buat bookmark lagi. Tapi tak berkesempatan lagi untuk tengok sebab wifi slow dan start petang tadi aku download tapi gagal ditengah jalan. Malam ni cuba lagi ternyata usahaku berjaya! Ni semua kes jeles ngn si nurnbla.blogspot.com laa ni siap update momment wechat.

Perlis mana ada wayang, kalau nak tengok kena pergi jitra takpon aloq setaq. Aku fikir terlalu jauh untuk untuk Diwale ni ataupun memana filem. Sadis betoi si ecah ni. Tak pernah lagi menjejak kaki di panggung wayang. Mungkin masa akan datang. So segala filem semuanya aku download takpon tengok online walaupun lambat sikit. Cuma filem "Girlfriend kontrak" tu aku tak jumpa lagi. Ada tak sesapa sudi share :D

Serius weh tak nyesal nengoknya. Tapi kena sediakan tisu. Perghh memang filem kali ni nyentuh hati walaupun semua filem hindustan buat aku nangis tapi aku rasa ni macam lain sikit lagi lagi lagu diaa aumm melekat dalam hati. Best weh best best best gila! Hahaha, nampak tak perasaan aku best nya tu.


Sebab dilwale ni juga aku rasa aku nak download semua filem hindustan ni. Alahai ecah bersiput lah wifi rumah pulak nanti hahaha! Dari segi pelakon, memang gandingan yang hebat hebat gila! Watak yang disampaikan memang menjadi dan aku sarankan semua nengok! Hahaha!

Dilwale ni ajar kita macam macam dalam kehidupan. Nak tau? Aisyhah Sharekan sikit yaa.

  • Tak semestinya orang kita sayang dan cinta tu akan baik dengan kita. Kadang dia jugalah gunting dalam lipatan, siapa sangka kan? Tapi dia juga boleh berubah bila mengenali nya cinta yang tulus.
  • Kasih seorang abang kepada adik memang tidak boleh dijual beli walaupun bukan seibu dan bukan sebapa.
  • Orang dah kata, jodoh tak kan kemana walaupun berpisah selautan laut pon, setua mana pon kita, kita akan tetap bersama. 
Haa tu jaa ecah rasa yang patut share, nak tau lebih korang tengok lah! Best pecayalah. Lagu dia pulak memang pergh, siap download dalam henpon, kalau sapa nak boleh la whatsapp bagi yang ada nombor tu. Kekekekh!! Macam mana nak tengok online, klik ni jaaa :D
|
|
|
|
|
v

Dalam banyak banyak web, ni laa web yang bagi aku laju untuk loading, seriusly takdak sekat lengsung. Mungkin juga wifi rumah ni buat hal tu yang web lain dokleh nak nengoknyee tu. Apapun selamat menonton ^_^ Sedia tisu tau kalau korang ni hati selembut sutera seperti aku. Kekeke. 

Lots of love ecahh, 

9 comments

10 January 2016 at 01:58

yang penting lagu dia sangat berhantuu kan...hahahaha

10 January 2016 at 02:03

@Sally Samsaiman Berhantu >.< Ecah letak dlm blog, hahah! Blog ecah berhantu gituuu hehehe. Memang best laaaaa kan :DD

10 January 2016 at 02:25

hehehehehe.... sukaaaaa.... lagu tu memang berhantu tak menahan T_T

10 January 2016 at 12:07

akak belum tengok lagi la ecah...cuma dengar lagu kat youtube setakat ni..memang best lagunya..hihihihi..nangislah dik oii asal jangan berubah daripada kwangso udah le..akak takut sentap tahap sembunyi dalam gua dia nanti...tak gitu..

10 January 2016 at 13:09

haihhhhhhhhhhhhhhhhh <3

10 January 2016 at 14:43

huhu tak tengok lagi...

10 January 2016 at 18:09

hai aisyah. wahhhhh boleh tgk & dnlod terus ek? nak try lah hehehe

10 January 2016 at 23:15

Kalau srk dan kajol...
Pasti fikem gempak..hihi..
Cik akak tak nonton lagi

12 January 2016 at 06:57

Akak baru nak pergi tengok esok! huarghhh.. ;)

Post a Comment