Monday, 21 December 2015

Rezeki Pasang Iklan Nuffnang

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Asslamualaikum dan selamat malam,

Kalau ikutkan dulu dulu ketika masih berjinak dengan blog, aku susah nak pecaya tentang churp churp ataupun nuffnang. Bukan setakat tak pecaya malah taktau pon apa benda semua tu. Demi hari demi, aku terdetik nak pasang iklan nuffnang. Tapi dulu aku tak seaktif sekarang, dan nak naik earning tu memang perlukan kesabaran.
Aku sendiri tak pernah cashout lagi dan aku tak dapat gambarkan pengalaman. Cuma, aku bersyukur sebab ada 5 iklan yang tengah on going di blog ni. Fungsi? Aku pon tak pasti, tapi mungkin ianya dapat membantu untuk naikkan earning. Sesiapa boleh cerita tak? Cer kongsiiiiiiii~

Apapun terima kasih kepada semua pengiklan yang sudi pilih blog ini untuk mendapat iklan dan sekaligus membolehkan iklan tersebut dipaparkan dalam blog.Paling kurang, dengan adanya CPUV inilah dapat juga kita kumpul sampai ratus-ratus sebulan kan.  Okay, selamat malam ~

Lots of love ecahh, 

12 comments

21 December 2015 at 21:14

hhehhhehehe qila pun tgh menunggu check sampai wuhuw!

21 December 2015 at 21:22

SR nak terangkan lebih detail pun tak pandai sangat. Tp iklan tu sedikit sebanyak akan naikkan earning kita dan make sure kita kena kekalkan pageviews kalau nak pihak pengiklan pilih kita.

21 December 2015 at 21:24

Leya belum ada iklan lagi. hihihihi belum ada rezeki

21 December 2015 at 21:42

Tahniah ^^

21 December 2015 at 22:30

Sy pun tak pernah lagi ada pengalaman cashout. Sob sob. Apapun tahniah dear! Sy klik klik nuffnang awak sat :)

21 December 2015 at 22:49

Wow. Tahniah. Makin semangatlaa brblogging. :)

21 December 2015 at 23:04

alhamdulillah tahniah... moga dimurah rezekin lg... :)

22 December 2015 at 00:24

Alhamdulillah tahniah ecah...penyuntik semangat ni..

22 December 2015 at 01:46

tahniahh.. banyk tu ngah running...

22 December 2015 at 11:38

waaaa. tahniah :D Lissa belum sangkut satu pun tahun ni T_T

22 December 2015 at 16:00

tahniah cah. nina kalau bab2 nuffnang ni blur sikit hehe

22 December 2015 at 16:22

Bestnya sampai lima sekali dapat.. Rezeki..

Post a Comment