Saturday, 26 December 2015

Portfolio : Tempahan Full Template Iffah Aziz

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat tengah hari,

Lepas habis makan kenduri terus balik dan pegang laptop. Nak buat apa lagi, aku nak review hasil kerja aku yang customer tempah. Alhamdulilah dia suka. Jom tengok reramai >.<



Jom semua kita terjah blog iffah ni ^_^ dan jom semua kita support dia. Hihi. Kalau ada yang nak tempah blog boleh add saya dekat wechat ya ^_^ Hihihih
watermark iffah :p

Lost of love ecahh, 

6 comments

26 December 2015 at 16:26

lawanya!!!

27 December 2015 at 06:06

Cantiknya .. kipidappp .

27 December 2015 at 14:05

ecah, kak nak tempah full template, boleh lg ka? hehe

28 December 2015 at 14:01

cantik

3 January 2016 at 23:25

Leya rasa mcm nak tempah pula. Dah tiada masa nak edit blog sendiri :( hihihi

3 January 2016 at 23:25

Leya rasa mcm nak tempah pula. Dah tiada masa nak edit blog sendiri :( hihihi

Post a Comment