Sunday, 6 December 2015

Pencarian Blog Terkemas 2015!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Aisyhah tag kepada 3 rakan blogger yang lain :


Nurliyana

19 comments

6 December 2015 at 23:34

Good luck ecah kwangsoo..hihi..

6 December 2015 at 23:41

salam ecah , moga terpilih ^^

7 December 2015 at 00:09

Selamat berjayaaa..wahhh >_<

7 December 2015 at 03:07

goodluck :D

8 December 2015 at 05:06

singgah sini. goodluck aisya :)

8 December 2015 at 16:47

Salam singgah sini dik...semoga berjaya yer...

10 December 2015 at 11:31

singgah dari segmen yang sama

http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

11 December 2015 at 02:19

Terima kasih join ;)

Ini senarai peserta , http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html

11 December 2015 at 22:39

Nice blog :)..
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015!

13 December 2015 at 19:45

Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

14 December 2015 at 00:01

Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

14 December 2015 at 07:36

Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

14 December 2015 at 13:06

singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

14 December 2015 at 16:55

Uittt. Good luck jugak ye. :D

14 December 2015 at 20:08

Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

14 December 2015 at 21:57

Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

saya datang dari kontest yang sama..

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

19 December 2015 at 02:31

good luck!

20 December 2015 at 00:56

singgah dari segmen sama. good luck ! :)

21 December 2015 at 11:43

gut luck..

dr segmen yg sama.. :)

Post a Comment