Monday, 28 December 2015

Alhamdulilah. Rezeki Menang Top2 Blog Terkemas 2015

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 


 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan Selamat Tengah Hari,

Semalam dok bincang mengenai blog dengan Kak Jiha sebagai customer aku, dia bagitau tahniah sebab pemenang Ombak Bergigi. Macam tak pecaya dan terus buka blog OM guna handfhone je masa tu. Rasa nak meloncat ke awan kot. Eh macam over sangat kan. Yelah, aku jarang nak menang kan sekali menang memang terkejut kot!

Aku nak ucap tahniah kepada yang menang top 15 yang dicari oleh OM. Bagi yang tak menang tu jangan la sesedih, adatlaa kan ada menang ada kalah, yang pasti ukhuwah kita akan berjalan seiring. Tak gitu kan. Jom buka blog OM kot anda pon tersenarai pemenang kan ^_^ [SINI]

Selain tu jugak, siap boleh fefeling menang anugerah skrin kot! Haha, yelah siap dapat banner yang kuit muit ni. Akan ku tempekkan di ruang blog nanti! Hihihihihi. Sebenarnya, tak taruh harapan pon nak menang, sebab masa dekat batch 1 OM pilih pon memang peh laa blogger lain. Semua hat mantap mantap pulak tu kan, harapan kian menipis tipis. Blog aku pon biasa biasa ja, sebab aku punya design memang childish dan tak matang kan. Tapi tu orang kata, rezeki kita masing masing..tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu. Apapun terima kasih dekat OM sebab anjurkan segmen yang super duper awesome! * Okay sambung design blog customer* :p

Lots of love ecahh,

11 comments

28 December 2015 at 13:28

salam ecah tahniah! you deserve it! kemas , loading pon laju

28 December 2015 at 13:32

Tahniah echa. Hehheh

28 December 2015 at 13:46

syukur..alhamdulillah..tahniah ecah....

28 December 2015 at 13:51

Wahh, tahniah. Memang kemas dan cantik blog ni. Mudah di baca ^^

28 December 2015 at 13:55

tahniah

28 December 2015 at 15:19

Tahniahhhh ecahhhhh! :D

28 December 2015 at 15:36

tahniah :)

28 December 2015 at 18:47

tahniah..:D memang kemas, senang nak view..:)

28 December 2015 at 21:53

tahniah!! mmg kmas blog ni

29 December 2015 at 09:33

Tahniah, :)

29 December 2015 at 12:09

http://messarah.blogspot.my/2015/12/pencarian-top-5-blogger-2016.html

jemput join :)

Post a Comment