Saturday, 17 October 2015

REVIEW : N-BRO PHONE CASING

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Assalamualaikum dan selamat tengah hari,

Harini aku nak review sikit mengenai case handfhone. Aku sebenarnya hantu casing handfhone lah sebenarnya. Asal keluar ja, otak dah fikir nak tukar baju baru untuk hp aku. Hahahahaha. Pembaziran ni sukar untuk aku kawal sebenarnya. Entah terlampau addicted agaknya sehingga kan dekat rumah ada 4 jenis dah yang masih segar bugar belum rosak..Huhuhuhu.. Bak kata orang boleh tukar bila jemu..


Tadaa ni lah  metal and back case aku yang baru sampai tadi. Uyooo boleh bajet guna iphone walaupun hakikatnya aku hanya pengguna LENOVO. Case dia yang menampakkan shape seperti iphone...



Cantik kan? Ia hadir dalam pelbagai warna seperti silver, gold dan pink. Pilihan hati nak warna hitam sebab ianya telah menarik jiwa ku...

Untuk menempah atau melihat koleksi case dan perkakasan handfhone? Boleh rujuk web beliau di :

Okay sekian. Byee

Lots of love ecahh, 

6 comments

17 October 2015 at 13:20

cantik.. nampak kemas je casing tu..

17 October 2015 at 13:20

cantik.. nampak kemas je casing tu..

17 October 2015 at 16:12

Hitam itu unggul..tak gitu kwangsoo..hehe...

19 October 2015 at 11:45

cantik ! nampak lebih eksklusif. hehe

22 October 2015 at 22:38

elegan la casing dia, btw ecah , pakai lenovo apa ni ye?
okey tak?

26 October 2015 at 14:55

banyak casing.. nak satu

Post a Comment