Tuesday, 22 September 2015

Review Ayulina Bakery

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Malam ni nak share sikit detik detik manis pada 21 September 2015. Nak tau?? Meh baca, kita kongsi yang ringkas ringkas dan review sikit kedai kek, hewhew.

Ayulina Bakery? Pernah baca entry sebelum ni? [rujuk sini] Lebih kurang bulan lepas lah 8 Ogos gitu aku pernah order kek dari kek dia, chees cake! Sebijik ah orang kata, dulu untuk ulang tahun kelahiran mak, kali ni untuk sapa pulak yea? Ni diaa aku lanja sikit gamba, jangan laa craving pulak nanti, hehehe!


Tadaa ni lah rupa kek dari kedai Ayulina ni, tapi aku rasa nak jadikan kek tu hipster ciked tu aku beli tambah cekelat weh! Jangan tiru aksi aku sebab akan membazir je, tapi boleh la amik idea untuk hias kek besday anak korang ke kan. Hohohohoo.


Ni dia laa rupa kek setelah aku bertungkus lumus letak cekelat disekeliling kek sekilo ni, bukan atas ja bawah pon sama weh. Semangat oi demi kak tersayang gituuuuuu.


Ni lah rupanya kek dari sisi, aku amik hijo kuning baq hang. Kek ni RM48 dan bagi aku agak baloi laa kan dengan kuantiti kek ni. Mulanya nak buat sendiri tapi disebabkan terlalu siapkan persiapan yang lain jadi aku kekangan masa gitu, takpalah asalkan kita ingat kan. Hewhew.



Lepas amik dari airport kedah, ayah terus ajak makan kat kedai makan. Maaflah gamba yang lain tak sempat amik, wakakkakakaka. Okay, tadak point dah nak citee. Kbye..

Lots of love ecahh, 

2 comments

23 September 2015 at 15:01

hai...Yaya Cendana BW (NO.5) dari blog uzu Emas Putih BW sini....dah follow sini...harap sudi follow yaya blek.. :) mohon komen murni di sini...tq... :)

http://www.yayacendana.com/2015/09/review-telur-pindang-nordin-terkenal-di.html

23 September 2015 at 18:19

Wahhh wajah baru..alhamdulillah..cantik....jeles..

Post a Comment