Tuesday, 22 September 2015

PORTFOLIO : Pemenang Jom Blogwalking! Tinggalkan link blog anda!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang, 

Semalam kan aku dah umumkan pemenang blogwalking! Wah makaseh bagi feedback yang terbaik. Ni antara pemenang dah bagi respond kat aku, hihk :

Secara terperincinya dah 3 pemenang dah bagi feedback, cuma lagi dua pemenang. Nanti dah baca entry jangan lupa nah personal masej saya sebelum jumaat ni. Terima kasih! Ni hasilnya, hehe *Dah settle semua*






Hadiah top raferral kat kak perdu cinta pon dah siap, nak tengok? Nahhhhhhhh.


Ni juga merupakan hadiah dekat kak pc sempena 4 tahun usia blog beliau. hehehhehe! Tahniah..Disamping tu, aku masih amik lagi tempahan blog..nak tempah, meh personal masej, harga kasih sayang punya kuikui.

Okay, nak sambung buat kuih siput untuk raya ni, kuang kuang, byebye

Lots of love ecahh, 

4 comments

22 September 2015 at 18:06

wah bestnyaa.tahniah pada para pememnang :D

22 September 2015 at 18:08

Tahniah buat semua pemenang :)

23 September 2015 at 10:39

hihu untungnya menang xD

23 September 2015 at 21:26

Tahniah buat semua pemenang :)

Post a Comment