Saturday, 19 September 2015

Jom Blogwalking! Tinggalkan link blog anda!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Sticky post!
Harini malam jumaat esok dah sabtu lusa ahad tulat isnin dan masih tak sekolah. Cuti sekolah cuti sekolah. Jadi terdetik di hati nak berkasih dengan blog ni selama seminggu, itupun kalau tak sibuk. Nak guna cuti yang pendek ni dengan benda manfaat. Dah rasa lama kan tak aktif blog ni, blogwalking pon dah jarang semenjak masuk tingkatan 6 ni. Jadi, malam ni nak lancarkan aktiviti seperti yang tertera di banner bawah ni :P


So, jom blogwalking reramai. Aktiviti ni akan tamat hari ahad. Adalah masa dua hari kita nak menjelajah sesama kan? Tinggalkan link blog anda di comment entry ni! Aisyhah akan follow berdasarkan link yang tertera di komen bawah ye, goodluck uolls! Syaratnya jangan lupa follow blog ecah sekali. Sesama semarakkan aktiviti ini bersama sama okay! Ayuh kita rapatkan ukhuwah antara satu sama lain.... Salam Kenal..../Aisyhah, Perlis/ Acewahhhhhhhh <3
TERBARU!! PEMENANG AKAN DIPILIH BERDASARKAN RANDOM. JADI! AYUH JOIN! AKAN MENCARI PEMENANG SERAMAI 5 ORANG, HADIAHNYA IALAH HEADER PERCUMA! AYOH!!
Ayuh jom join mana tau rezeki korang! Hanya tinggalkan link blog di bawah comment dan anda berpeluang untuk menang! tak susah kan! meh ajak reramai lagi. Tamat esok. Isnin kita umum pemenang nya! 5 Pemenang yang dicari! hihipp. Entry kali ni menarik sebab tak payah post pon, just follow dan comment anda berpeluang untuk menang. Hohohoho


Lots of love ecahh,


52 comments

Thiah
18 September 2015 at 21:00

wah bestnya! nak join nanti ah!!!!!

18 September 2015 at 21:17

ieka join :D

http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/

18 September 2015 at 21:28

hai ! :)

http://pemilikcintahati.blogspot.my/

18 September 2015 at 21:31

Hai...akak dr Penang...

http://storymoryluahanku.blogspot.com

18 September 2015 at 21:54

selamat br bw...

http://ahlammiera.blogspot.my/

18 September 2015 at 22:13

Salam Ukhwah (=

akukaudansesuatu.blogspot.com

18 September 2015 at 22:18

salam ukhuwah! :)
nak join blogwalking jugak.. :D
chiksyara.blogspot.com

18 September 2015 at 22:20

salam ukhuwah.
nak join jugak blogwalking ni :)
chiksyara.blogspot.com

18 September 2015 at 23:36

hye!!😊
livedazzlinglife.blogspot.com

18 September 2015 at 23:57

hai..niena pun dari perlis jgak..
niena follow sini :)

tintanienaannisa.blogspot.my

19 September 2015 at 00:05

Assalamualaikum akak..hihi
http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

19 September 2015 at 00:08

Hai saya Perdu Cinta ecececehh
Salam ukhuwah
Jemputlah datang blog kita..
Ecah cuti sekolah lama ke,.

19 September 2015 at 00:31

join! :)

nampakjiwaterbang.blogspot.com

19 September 2015 at 04:56

salam kenal2.. jom jln2 ^_^

http://feycasnowie.blogspot.my/2015/09/hoodie-swaddled-instant-infant-wrap.html

19 September 2015 at 09:21

Kak ipah dr tawau...salam kenal
Hania7293.blogspot.com

19 September 2015 at 09:58

joinnn

http://www.mialiana.com

19 September 2015 at 10:28

Mari melawat blog saya,

http://www.myrokan.com

19 September 2015 at 11:30

Hai ! Jemput join
birthday giveaway mimin ni tau ^.^ ada hadiah menarik untuk anda

19 September 2015 at 12:12

DONE UPDATE!

19 September 2015 at 12:18

Nice blog Chah😀😀😁😁👍👍 -AfiqahSMKD

19 September 2015 at 12:43

Sebelum ni datang komen je..haaaa ni nak join tau ecah..

http://perducinta.blogspot.my/

19 September 2015 at 13:06

Salam ukhwah..aisyah
akk dari melaka..akak join..:)

http://merosnordn.blogspot.my/

19 September 2015 at 13:07

tak kena buat post ke? http://nurain-syahirah.blogspot.com/

19 September 2015 at 13:11

Done update!

19 September 2015 at 15:28

salam kenal aisyah..ni link KG http://www.kakgojes.com/


KG tag Aisyah di ----> GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

19 September 2015 at 16:09

assalam... hehe.. bru dapat tahu hari ni..
dh lama x blogwalking~

http://awesomemujahidah.blogspot.my

19 September 2015 at 16:50

http://thestoryofyayalife.blogspot.my/2015/09/segmen-blogwalking-by-aisyhah-nyais.html

assalamualaikum. join ! :D

19 September 2015 at 17:51

UPDATE!

19 September 2015 at 18:47

wahhh. JOIN!

https://leyastorymory.blogspot.com/

19 September 2015 at 19:06

Follow sini - http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/

19 September 2015 at 19:45

Hi Aisyhah,
http://thenamyblog.blogspot.my/

19 September 2015 at 20:22

http://penselduabee.blogspot.com jemput follow yea

19 September 2015 at 21:15

done update!

19 September 2015 at 22:14

Try nak join ehek.

http://nazatulnazreen.blogspot.my/

20 September 2015 at 02:23

Kite join sekali, thanks bagitahu kat bw blog kite, sori lambat respon, tadi siang ade kenduri kawen siap trserempak sharifah shahirah dgn suami dia lg, heeee nk tahu tgok blog kite 😋☕️

http://www.nursyazwinas.blogspot.my

20 September 2015 at 09:47

SF join ^^
http://www.syahidahfadilah.com/

dh lame follow sini, hehe

20 September 2015 at 11:29

Assalamualaikum. Nak join la. Hihi ;)

http://fiqadira.blogspot.my

20 September 2015 at 11:37

hye2 :)
kalerkopi.blogspot.com

20 September 2015 at 14:59

DONE UPDATE!

20 September 2015 at 15:15

Nak join jugak
http://cikshikin94.blogspot.my/2015/09/esp-body-mass-index.html#gpluscomments

20 September 2015 at 15:34

http://misszyaroses.blogspot.my/

20 September 2015 at 16:33

nak join!

http://www.sayaniza.com

20 September 2015 at 16:37

Yanie join :) Bismillah . http://impianacikyaanie.blogspot.my/

20 September 2015 at 16:59

DONE UPDATED!

20 September 2015 at 18:14

salam ukhuwah akak cute! ;) thanx bw aritu.. ehehe

http://nasihattermasyhur.blogspot.com

20 September 2015 at 22:02

cik en join

: Nurfuzie.com

Jom singgah entry ni: TOP ENTRY Minggu Ketiga September 2015

21 September 2015 at 07:59

hi, saya nak juga boleh

http://sihatgenius.blogspot.com

21 September 2015 at 07:59

hi, saya nak juga boleh

http://sihatgenius.blogspot.com

21 September 2015 at 09:11

Done! Aktiviti blogwalking dah ditutup! Maaf sekali lagi, saya akan umum pemenang dalam masa terdekat. Goodluck olls!

21 September 2015 at 09:48

hehe. even terlambat, PG nak tinggalkan link kat sini juga ya :D
www.mrsyatie.blogspo.com

salam perkenalan daripada PG!
done klik ur nuffy here :)

Anonymous
8 October 2015 at 11:04

[url=http://dapoxetinepriligy-buy.org/]Priligy[/url] Where To Get Doxycycline Online http://lasix-onlinefurosemide.com/

Post a Comment