Wednesday, 23 September 2015

Blog dah bertukar wajah baru!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang to all reader,

Petang ni terdetik nak ubah wajah blog maka aku pon mendesignkan blog ni, kuikui. Apa pendapat uolls? Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Ni merupakan design lama, dan yang anda tengok sekarang ni adalah wajah baru. Ekceli ni takdak lah ubah banyak. Cuma interface kita tengok kan dah lain sikit. Hihihihi. Jangan tanya sebab apa, sebabnya rasa dah lama tak ubah wajah kan. Kot laa lepasni menyepi tetibaa kan dah bukak sekolah nanti, hewhew.

Apa pendapat anda, okay idok? Kewkewkew. Okay bai bai nak anyam ketupat lak.

Lots of love ecahh,

13 comments

23 September 2015 at 18:51

comelnyaa

23 September 2015 at 19:12

lawa2. header lawa. wuuuu

23 September 2015 at 21:21

good job !

23 September 2015 at 21:49

Ecececehh...cute miut...

24 September 2015 at 12:29

cantik sgt, hehe

24 September 2015 at 16:11

Ok ok...lawa

25 September 2015 at 09:28

Memang pandai mengedit akak ni kan huhuhu jelesnya kita

25 September 2015 at 13:27

lawalah ecah, Ieka jeles laa tgok blog ecah hahaha XD jangan berhenti edit tau nanti Ieka takde orang nk buat blog comel-comel mcmni hihi

btw Ieka datang blogwalking dan boleh check http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/2015/09/senarai-url-peserta-blogwalking-edisi.html

dan Ieka minta maaf sebab takdapat sambutan dan terima kasih join :)

sambil tekan tekan iklan hehehe

25 September 2015 at 16:52

akak suka yg baru ni.. nampak matured.. chaiyala cacah..

26 September 2015 at 22:59

Cantiknya..jeles tau kita!!

29 September 2015 at 14:36

xpernah x cantik!!!

29 September 2015 at 22:25

cantik nya blog...tahniah..hehe.. btw done follow u #2158

Post a Comment