Sunday, 2 August 2015

Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Bulan Ogos 2015

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Hai korang!! Lately ni kalau blogwalking mesti terjumpa entry mengenai bloglist bulan ogos? kenapa bulan ogos? Banyak sejarah nya bagi aku! Salah satu yang bermaknanya adalah ulang tahun kelahiran mak aku sendiri pada 7 ogos ni! Jadi, aku terbukak hati nak tambah sidebar dengan title " Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Bulan Ogos 2015". Aku sendiri tak pasti nak dapat galakan ramai ke tidak, tapi kita cuba!

Jadi, aku nak masukkan link korang dalam blog aisyhah! Nak cuba? Senang ja cara dia, hihihi. 

Cara join:
  • Buat satu entry yang bertajuk "Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Ogos 2015".
  • Letak banner di atas dengan berlink kan Blog Aisyhah [http://apple-crunchh.blogspot.com/]
  • Lepastu, comment mengenai blog Aisyhah [ Tak Banyak Takpe] * Tak wajib pon.
  • Lepas dah publish, korang letak link entry yang join di bahagian comment. Aisyhah akan masukkan dalam bloglist melalui link comment entry ni.
Senang je kan? Meh join,kita rapatkan ukhuwah sesama blogger. Mesti pelik kan sebab apa aku suruh comment mengenai blog aku? Alah, saja ja nak tau apa pandangan reader atau blogger lain mengenai blog Aisyhah. Sebab design ni macam kebudak budakan je, so kalau dapat feedback menyatakan untuk tukar design, akan ku cuba sedaya supaya edit kembali....trafik blog makin hari makin merosot..hukhuk...okay! Ingat tarikh tutup tepat pada 7 OGOS 2015!

Thanks sebab sudi join, mihmih...semoga kita dapat support antara satu sama lain.........

SENARAI NAMA RAKAN BLOGGER YANG JOIN! 

MAAF TAK SEMPAT UPDATE DI SIDEBAR LAGI. INSYAALLAH, ESOK SEMUA AKAN DIMASUKKAN. MAAF :]

Lots of love ecahh,

36 comments

2 August 2015 at 19:10

hye ecah..akak singgah..akak join support kamu ye..

http://perducinta.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

2 August 2015 at 19:42

Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

2 August 2015 at 19:47

Join :)

>> http://www.naniena.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

2 August 2015 at 22:14

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

2 August 2015 at 23:02

http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

Join :D

2 August 2015 at 23:18

Saya akan masukkan semuanya nanti. Skrg on via hp je..thanks for supporting me.

3 August 2015 at 07:35

singgah sini
.
.

JOM JOIN :

Contest Mini Cerpen

3 August 2015 at 08:50

http://www.aimisyahirah.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

3 August 2015 at 17:45

Good luck dear :)

3 August 2015 at 20:34

-----------Terimakasih kepada yang join----------

3 August 2015 at 21:48

http://frauananas.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html


dah join! hehehe

3 August 2015 at 22:13

NAK JOIN JUGAKKK :D

http://diarisenjaa.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyah-nyais-bulan.html

4 August 2015 at 01:30

Saya dah join. =)

http://naz2317.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

4 August 2015 at 02:17

Done datang support Aisyah
http://iyraacariyno.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

4 August 2015 at 10:09

http://theaniss.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

4 August 2015 at 13:25

join sudah :)

http://citfarah.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

4 August 2015 at 20:13

------------done--------------

4 August 2015 at 21:08

salam perkenalan aisyah. i wanna join your segment.
always support u.

http://kurrkura.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

adibarusli.

4 August 2015 at 23:47

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

4 August 2015 at 23:54

joinn

http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

5 August 2015 at 00:50

addinfarhani join jgk yer..(^^,)
http://myemosaid.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos_5.html
~Salam Aidilfitri~

5 August 2015 at 08:05

http://officalmissyana.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

5 August 2015 at 10:18

saya pun join

http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

5 August 2015 at 10:18

http://www.maisarahsidi.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

5 August 2015 at 10:50

---Done---

5 August 2015 at 10:51

http://jmbelog.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

5 August 2015 at 11:50

YB join...
http://yangbaik.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

5 August 2015 at 13:14

saya sertai segmen awak ye?

http://www.nasznadzeri.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyah-nyais-bulan.html

6 August 2015 at 04:56

Sy nk join tau, mlm kang sy update

6 August 2015 at 09:44

Assalamualaikum. Hye..

nasikbaik.blogspot.com

6 August 2015 at 10:47

Salam perkenalan,
Hope to get to know you. ^^v
[link]

6 August 2015 at 13:14

Salam perkenalan ;)

Masih sempat kot untuk saya join Pencarian nie kan?? hihihi

http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

Wassalam

6 August 2015 at 14:33

Ok sy dah join segmen awk :)

http://nursyazwinas.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html?m=1

6 August 2015 at 19:05

= TERIMAKASIH SUDI JOIN. ESOK LAST TAU SEMUA! =

6 August 2015 at 20:02

Harap tak terlambat nak join. hehe

http://hafzhanrauf.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

7 August 2015 at 19:11

PENCARIAN TAMAT...TERIMA KASIH...

Post a Comment