Wednesday, 15 July 2015

Tempahan Full Template Ieka Farhana

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi to all readers.

Alhamdulilah, hujung bulan puasa ni aisyhah banyak dapat tempahan blog. Rezeki Allah bagi. Hm, okay tanak sembang banyak sebab nak review hasil tangan ecah. Huuhuu. Sebenarnya, semalam baru deal dengan kak ieka, tapi semalam juga lah dalam pukul 11 malam aisyhah on laptop dan start mula mendesign sehingga lebih kurang dua pagi. Ingatkan masa tu baru pukul 12,yelah bila benda kita suka kita buat kita takkan rasa apa apa pun kan. 

Yang bestnya, kak ieka ni terus suka bila pagi tadi dia tengok blog dia. Maksudnya ecah tak perlu ubah apa apa, kiranya kak ieka ni mungkin dah terpikat blog ecah buat untuk dia, alhamdulilah. Rezeki mai bergolek, apa lagi cuba lah buat yang terbaik. Kak ieka ni banyak kali dah buat tempahan dengan ecah, katanya rindu nak kenakan design ecah. Hihik.

Okay meh tengok ni,


  • Tempahan dua column
  • Personal blog [RM30]
  • http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/


Seperti biasa, tekan gambar untuk ke blog mereka. Apa macam design ecah? Kalau korang nak boleh pm dekat fb mahupun wechat [nnaisyhah] seperti yang tertera di ruang blog. Makaceh semua sudi membaca..

Lots of love ecahh,

6 comments

15 July 2015 at 12:29

Lawa kot aisyhah buat. Miza suka ! Simple but nice sayang.. Miza suka header yang aisyhah buat ^_^ macam ada snow snow gitu. ^_^

15 July 2015 at 12:32

ni aisyhah design pakai simple templet or danish templet ?

15 July 2015 at 19:59

Ecah pakai denim template je miza, hehe.

15 July 2015 at 21:52

hahaha denim ehh nama dia ? Aduhhh mana la datangnya danish XD

18 July 2015 at 04:56

wOOO..CANTIK..

13 September 2015 at 15:43

Nk2.

Post a Comment