Tuesday, 14 July 2015

Kad Raya Dari Fatin Bella Dot Com.

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam. Huikhuk. Ramadhan lagi berbaki dua hari. 


Harini merupakan hari terakhir persekolahan sebelum hari raya menjelang. Memang kehadiran pelajar hanya cukup cukup jela mungkin kebanyakkan dah pulang ke kampung halaman. Okay, straigh to the point, balik sekolah tadi rasa nak meloncat ja tengok dapat kak raya pertama daripada kak fatin bella ni. Boleh ke blog fatin dengan hanya klik di gamba. 

Tahun ni, aisyhah jarang sangat aktif dan lately ni ja asik aktif sekit. Sebab dah menyesal tinggal alam blogging dulu hampir setahun dan ternyata semua codding untuk edit blog ni dah lupa, nak ingat balik bukan senang. Bila cuba mendesign di photoshop tangan pun rasa kiat ja, idea memang takda yang berkembang. Sedih kot.

Dengan tu, aku pon gagahkan diri tanak tinggal alam blog walau sesibuk mana pon. Ahaks.

Okay, terima kasih kepada kak fatin sebab bagi kad raya comel ni dekat ecah. Selamat hari Raya adilfitri akak dan semua blogger :)

|
|
|
|
|
v
http://www.fatinbella.com/

Kita kosong kosong tau. Jaga makan hari raya, Hiks.

Lots of love ecahh, 

4 comments

14 July 2015 at 21:59

hilang letih balik sekolah ye ecah..

14 July 2015 at 22:34

wah, cantik kad raya fatin bella. mcm org dia. hehe

15 July 2015 at 02:04

Heeee. Macehh awak sbb review :*

15 July 2015 at 12:22

Kah kah kah.. alaa sama la dengan miza. Cakap tak nak tinggalkan blog. Tapi bila dah sambung belajar. Perghh dengan hidup busynya. Kalau balik cuti tu update la.. tapi sejak sem 2 dah jarang balik sebab busy dengan assignment, proposal, kuiz, projek, kertas kerja blog pun dah lupa. Hahaha XD.

Ok mari kita gagahkan untuk sentiasa update. walau xsentiasa XD

Post a Comment