Saturday, 23 May 2015

Tempahan Full Edit Hidayah Fatihah

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Ashelamat malam semua kepada reader 

Alhamdulilah, harini dapat edit blog customer. Walawey, aku amik masa lama haha. Yelah sebab aku dah lupa codding T-T Omomomo, tu adalah penyakit bahaya, basic blogging pon dah lupaa. Hihihihi insyaAllah akan bergiat aktif seperti biasa.

Actually ni kak yoyo, kitorg kenal masa dekat whatsap iaitu Family Blogger. Hihih. Alhamdulilah petang tadi dia wechat cakap nak tempah. First at all, heksaited gila yela lama tak bermain keyboard mahupun mouse. Rindu nak kenal codding.
  • Tempahan dua column.
  • Personal Blog (RM30)
  • Warna [ Pink + Kelabu ]
  • Link Blog : http://pinkiesmemo.blogspot.my/

Apa pendapat anda? Kak yoyo nak blog yang simple tapi menarik. InsyaAllah dengan adanya wajah blog yang baharu, anda akan bergiat aktif blogging. 

Terima Kasih.

Lots of love ecahh 

6 comments

24 May 2015 at 00:03

cantiknya...singgah sini.. :)

24 May 2015 at 00:49

Alhamdulilah. Terima Kasih :)

26 May 2015 at 11:14

cantik n comel je...jelesnya...

1 June 2015 at 11:04

cantikkkk gilaaa kot ~~

1 June 2015 at 14:59

Alhamdulilah. Sila sila tempah. Haaha.

1 June 2015 at 15:00

Alhamdulilah kikikih.

Post a Comment