Friday, 22 May 2015

Pertukaran design blog

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang.

Hakak Aisyhah dah rasa bosan. Iyekkk yelah bila dah habis exam buku memang takdak nak pegang dah. Bukan taknak pegang tapi dah simpan molek molek. Haahaahaa. Lepastu.........Jeng jeng jeng,

Diri ini cuba mendekatkan diri dengan alam blogging. Fhuhhh, dah hampir 5 tahun lebih kot dalam alam blogger [July 2011 sehingga kini]. Apa yang berubah dekat design blog aku? Perasan tak. Hahaha, aku dah tak pilih untuk design yang gojes segala tu. Hati aku tertarik dengan design yang simple. Adakah ini satu pertanda bahawa aku akan stop blogging atau masih kekal?

InsyaAllah i will stay with pinky winky blog ni. Banyak dah aku coret, takkan nak stop cemtu, mungkin aku pilih untuk usangkan, hahahar. Aku sayang follower aku yang 2020 tu macam wawasan 2020 dah harini tengok, kekekeke, Gurau ajaa. Lagu blog pon dah berubah, now D`wapinz Band-Berharap Kau Setia 
And then, aku tanak cakap banyak. Jujur aku cakap warna pink takleh hilang dari jiwa aku eh? hehe. Apa pendapat korang tentang design yang simple ni. Heehee. Aku takdak mood nak design design hehe, tatahu la kot malam satgi berubah. LOL.

Gambar sebelah ni merupakan design lamaa hahaha  ------------------>

Lots of love ecahh ,

8 comments

Fatimah Isyaa
22 May 2015 at 17:35

MasyaAllah. walaupun simple akak, cantik sgt...suka2...

22 May 2015 at 19:03

Walau simple..nice tetap maintain ecah..

22 May 2015 at 19:22

Follower ke #2022, Follow back blog aku ya http://typepedia.blogspot.com/

22 May 2015 at 21:16

@Fatimah Isyaa Alhamdulilah. Biasa je ni hehe

22 May 2015 at 21:16

@PeRdU cINta kak makaseh eheek

22 May 2015 at 21:16

@Yowanda Erlangga InsyaAllah eheheheee

23 May 2015 at 14:45

back to basic...Simple but nice look. Cantik =)

23 May 2015 at 23:38

@Nur Farahuda Hihihi makaseh :)

Post a Comment