Friday, 10 May 2013

Percubaan Kali pertama.

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Sejuk!Sejuk!Malam ni Hujan!Rasa nak study.Rasa sahaja.Bila dah pegang lappy kesayangan hal dunia turut aku lupai!Bila tangan mengodek scroll di timeline twitter,facebook,wusha blog reader.Tiba tiba.........Terdetik di hati nak buat bookmark!What?Apa itu bookmark?Ahaaaaaaaaaaa.Yang korang salu selitkan bila baca novel.Agaknya buku sekolah ade ke? Kehkehkeh =p

Okays,percubaan pertama mesti agak kekok nak buat.Saiz pun cari dekat incik googlee.Tema bookmark kali ni ala ala dilema virus cinta!Ceh.Saje je.Otak dah beku so babak cinta yang berlega di dalam kepala!:P Wuuut wuttt.


Simple rite?Apa pendapat korang?Kalau saya buat segmen nak je selit kat hadiah.Tapi tu lah nak post lah susah sikit.Kalau sesiapa beminat untuk menempah boleh eh kita bincang.Tapinya saya design awak je print out yoy.Sebab saya tak guna paper yang keras.A4 boleh laaa.Tapi kalau dapat sambutan nak buat guna kertas gambar!Krik krik *goodnite*Salamun Alaik..

Lots of love ecahh.

6 comments

11 May 2013 at 00:42

eyh comellll laaaaaa!!!!

11 May 2013 at 00:47

@Nurhasnatul Nabila Thank you!:P

11 May 2013 at 01:00

comel blog.. simple dan sedap mata memandang walaupun saia tak suek pink.. ngee.. :P

11 May 2013 at 01:03

@Hathirah hihihh.Mana ada comel pun. biasa jelah awak:)

11 May 2013 at 07:53

aduuuu .. why ? why so chomel ? huhuuuu . haha . pandai dia buat .... jelous okayy >.<

11 May 2013 at 09:01

@Aina Sofea Mane ada:p hhaha

Post a Comment