Saturday, 11 May 2013

Design Bookmark!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Saat kita nak melepaskan seseorang ingat lah ia bukan senang apa yang kita bayangkan.Kehidupan tak semudah apa yang kita bayangkan.Namun tak sesukar yang kita bayangkan =p

Haipppp.Jam di dinding menunjukkan pukul 12.38 pagi.Yeh masih muda lagi waktu!So memang ketagih nak buat bookmark!Yehuuuuu.So buat bookmark untuk dua blogger.Kak Lyeen dan Kak Aisyah Humaira'

Wuuut.Nak tengok design? :P Scroll bawah tau :P 

 http://i.imgur.com/xlJJogp.png    dan   http://i.imgur.com/1sa1y6k.png
Hikhik. Bookmark ni cuma design yang Aisyhah try buat.Kalau kak Lyeen dan kak aisyhah suka amik je lah ek :p Kalau tak suka takpe.Muahahahha! XD 

Tempahan?Yang pasti harga tidak  MELEBIHI DARIPADA RM3! TERMA DAN SYARAT! *

Lots of love ecahh.

20 comments

11 May 2013 at 02:11

eh..eh...wah..comel..comel..suka..suka..:) cantiknya..cute...thanks awk..sweetnya awk..terima kasih..<3

11 May 2013 at 07:51

comel ! :3

11 May 2013 at 07:57

Comelnyaaaaaa book mark tooo :D

11 May 2013 at 08:36

boleh lah saya dah tempah nie :D

11 May 2013 at 08:37

*nak

11 May 2013 at 08:57

@Lyeen De Syifa Hihihihihi :P Utk awak.Wakakka:P

11 May 2013 at 08:57

@Lyeen De Syifa Hihihihihi :P Utk awak.Wakakka:P

11 May 2013 at 08:58

@Aina SofeaThank you awak ^_^

11 May 2013 at 08:58

@Cynthia Lee Hikhik :P

11 May 2013 at 08:59

@Aimi Rahim Dialu alukan:P hahhah

11 May 2013 at 10:51

ya allah, cantiknyaaaa !!!

11 May 2013 at 11:40

Nk order. Dah pm kat fb.

11 May 2013 at 16:08

@aisyah humaira' Cantik sebab ada akak dengan husband:P bhahah xD

11 May 2013 at 16:08

@Anis Najiha Okay!Nanti saya balas awk :)

11 May 2013 at 16:08

@Anis Najiha Okay!Nanti saya balas awk :)

11 May 2013 at 16:19

nak jugak , comeyyy :'(

11 May 2013 at 16:52

comel la.

11 May 2013 at 19:54

Cantik n unik.. :)

12 May 2013 at 10:34

cantiknya2 :D

14 May 2013 at 05:44

tersangat cute.. :))

Post a Comment