Friday, 24 May 2013

Cerita gembira dan sedih?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Awak semua nak dengar cerita sedih ke cerita gembira dulu? Okey,saya mulakan dengan cerita gembira.

Alkisah bermula. Exam dah tamat!yey. Masa untuk online? Tapi ceh tak boleh dah sangat? Nak tahu?Baca entry sehingga cerita sedih. Kihkihkih! Okay pada 19Mei 2013,merupakan hari yang sangat bermakna untuk family aku! Abang sulung aku menerima ijazah di UiTM Shah Alam. Alhamdulilah. Suka yang teramat! 


Okay cerita sedih. Exam susah gila. Subjek Addmath yang faveret aku pun kini jadi subjek killer! HAHA!Takpa takkpa lepas ni usaha lagi. Muahahhaha!! Lepas tu laptop aku dah rosak. So no more tempahan,edit blog,banner or bookmark.InsyaAllah akan aku usahakan bagi cepatt laptop keluar dari icu :3

Lot of love ecahh,

7 comments

24 May 2013 at 10:57

semoga dipermudahkan segala urusan oleh Allah swt.. :D

24 May 2013 at 11:35

klau laptop rosak , mmg payah nak buat kerja :"(

24 May 2013 at 15:03

sabar yerrr

24 May 2013 at 17:48

tawakal kpd Allah.. :)

24 May 2013 at 20:58

Insyallah, ada masa lagi. Usaha + tawakal = kejayaan :)

25 May 2013 at 01:17

tahniah untuk abang awak. ^-^ semoga laptop cepat sihat ya. :D

25 May 2013 at 23:45

hadapi semuanya dengan senyuman ya (walau susah..insya Allah tentu lepas ni things gonna be better)

Post a Comment