Sunday, 28 April 2013

Riview Blog #1

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Hai awak. Harini update lagi entry. Mohon maaf. Saya tak ingat ni riview kali ke berape dah. So, start jelah dari 1 right? LOL. 

Ciri ciri yang diriview :-
  • Blog kemas. 
  • Blog yang cepat Loading.
  • Pemilihan tema blog yang menarik.
  • Peramah dan baik hati
  • Selalu melawat blog NNA! 
  • Maaf tiada screen capture. 
PERTAMA

Izyan Nazirah -  Adik Izyan. Memang handal dalam alam blogging. Well, tengok jelah segala portfolio Izyan.Semua cantik cantik! Rambang mata je kalau nak beli. Cewahh >.< Nak tengok tak portfolio dia? Tekan [SINI] Blog dia mungkin masih buka lagi tempahan. So siapa siapa nak tempah boleh ke blog dia. Pasti anda berpuas hati!! Maaf kepada yang menempah dari saya. Masa tak mengizinkan. Selepas SPM akan ku giat aktif kembali. LOL -.-

KEDUA

Kak Aisyah Humaira' - Cinta itu adalah anugerah terindah dari Allah,Aku bersujud dan berdoa padaNya dan akhirnya kutemukan anugerah terindah itu iaitu kamu. Seorang blogger yang fames. Comel memang tak terkata dah lah. Blog yang kemas. Pink gitu ~ Blogger ni pernah menempah blog dari Aisyhah dan Nabila Medan. Yang lain tak pasti. Nak tahu siapa Nabila Medan? Nantikan beliau turut di riview.


KETIGA

Nabila Medan -  Mesti semua orang sudah mengenali Nabila Medan. Tanya si cilik, mereka pasti tahu juga. Blog yang banyak memberi manfaat kepada semua. Banyak bagi manfaat kepada newbies newbies yang baru merasa kepayahan keperitan mengedit blog. Blog yang cute. Segala yang di editnya memuaskan hati. Daya imaginasi beliau sangat  tinggi. Goodluck for spm Nabila! Chaiyokkkkkkkkkk!:)

KEEMPAT

Azwar Syuhada - Hidup ini penuh warna warni. Bagaikan pelangi selepas hujan. Azwar pernah jatuh. Jatuh. Azwar dengan tekatnya bangun. Bangun dengan alam blogging. Siapa tahu? Hanya dengan jari jemari Azwar terdelete blog kesayangan dia. Memang rasa perit di dada. Tapi Alhamdulilah! Sahabat sahabat blogger dia banyak memberi semangat. Beliau terus meneruskan alam blogging dengan blog baru dan cerita baru :') Kak Azwar, selalu menempah dengan Aisyhah. Selalunya banner or header :p Comel tak header Azwar? Itu hasil adik izyan nazirah :'D

KELIMA

Rodiyatul Akmar  - Ya Allah jika dia adalah nama yang telah ditetapkan menjadi jodohku,maka mudahkanlah ya Allah. Satukan hatiku dan hatinya dan jagalah hati kami sebelum menjadi yang halal di sisiMu. Namun Ya Allah, jika dia bukanlah nama yang ditakdirkan untukku,Aku redha ya Allah. Cuma pintaku,kau jauhkanlah aku darinya,bimbinglah aku dan temukanlah aku dengan seseorang yang lebih baik darinya. Blog Kak Rodiyatul pink jugak. Blog yang kemas. Penyusunan di sidebar yang kemas. Smooth je tengok. Suka suka >*< 
Done riview 5 blogger yang baik hati dan peramah! InsyaAllah ada masa saya akan riview lagi. Siapa nak riview? Bagitau saya ok? InsyaAllah!! :P Perasan tak kebanyakkan blogger yang diriview tema pink? LOLS. Sehati sejiwa gitu. Aicewahhhh!!:P
Lots of love ecahh.

19 comments

28 April 2013 at 16:07

hik sukanya kena reviewww , thanks ecah :*

Fatimah Nia's
28 April 2013 at 16:11

Semua blog yg diriview comel lah. nak jugak boleh tak? :DDDDDDDD

28 April 2013 at 16:12

@Fatimah Nia's Dear. Boleh je nak riview. Tapi awak kena bagi details okay? Link blog awak? :)

28 April 2013 at 16:14

@rodiyatul akmar Wah wah. Suka ya kena riview? :]

28 April 2013 at 16:17

nak jugak XD

28 April 2013 at 16:20

Terima kasih sebab review blog nabila :D

28 April 2013 at 16:56

wah!!
Direview..
Nak jugak!! <3

28 April 2013 at 17:10

Wah tak sangka ada yang sudi riview blog Izyan. Ahaa thanks akak! Goodluck for your SPM ok :)

28 April 2013 at 17:27

salam :) kalau nak sponsor GA saya , komen di entry ini ya -> http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/04/pencarian-sponsor-barangan-blog.html beserta dgn info yang saya nak :) bkn di cbox saya ^.^

28 April 2013 at 18:14

Wahhh. kena review. nak jugakkkkk. hahaha :)

nie link blog saya
http://budakpeliksstory.blogspot.com/

28 April 2013 at 18:21

@Farsya Izzati Widodo InsyaAllah cuti tengah tahu nanti. Mulai esok susah untuk online. Minggu depan dah exam :p after exam ok? insyaAllah..

28 April 2013 at 18:22

@Nabila Medan Sama sama nabila comel :**

28 April 2013 at 18:22

@Izyan Nazirah Hikhiks. Lama dah nak review blog geng2 blogger nih. Hehe:P

28 April 2013 at 18:23

Wah wah banyak nye permintaan. InsyaAllah saya riview nanti yea? Cuti sekolah 2 minggu nanti. InsyaAllah:DD

28 April 2013 at 18:25

Terima kasih adik Ecah!!! Akak terlewat pula..hehe.. Sorry juga, dah lama tak jenguk, busy gila sekarang ni. Next time, akak pasti jenguk blog ecahh lagi!! Thanks, terharu kita..bhahaha.. :)

28 April 2013 at 18:32

@Azwar Syuhada Tralallala.Just for you azwar:P lols. hahahhahahaha!!

28 April 2013 at 19:28

teruskan ecah menghargai dan memberi penghargaan pada sahabat yg lain ok..

28 April 2013 at 19:31

@PeRdU cINta Hikhikhok. Thanks akak !!:P

28 April 2013 at 23:40

saya nk review jugak..:)

Post a Comment