Friday, 12 April 2013

Aduan aduan untuk semua.


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Aduan rakyat. Aduan kepada semua reader. Sadis gila harini bila Aisyhah online. Krik krik. Rancangan nak buat tutorial yang direquest oleh blogger. Tapi hampehh............Baca cerita selanjutnya..........................

Haaaa. Awak semua nampak tak tu? Tertiba naik macam tu bila buka layout. I dont know. Huwarhhhh. Nak loading amik codding pun tak bolehhh. Sadisss. Terbatal niat nak buat tutorial yang orang request. Krik krik.

Btw, sapa yang tau sebab apa? Ataupun masalah makenikal yang menyebabkan semua blogger sama jeh? Ataupun akaun saya mengalami masalah peribadi. Hishhhhhhhhhh... Mohon korang tolong saya T.T

Mood sedih gilaaa. Kepadaa sapa yang request tu maaf lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Mesti ada hikmah sebalik semua ni. Sabaqqqq Aisyhah sabaqqqqqqqqq............

Lots of love ecahh,

17 comments

12 April 2013 at 19:18

Frust menongeng lah jwbnya kikikiki :'D ....

12 April 2013 at 19:20

Saya punya pon sama. Dah di upgrade.. :( nak edit blog pon tak jadi sebab tak jumpa coding dia.. :(

12 April 2013 at 19:21

@ieka farhana semestinya kakak oiii. tahu tak sebab ape? :[

12 April 2013 at 19:23

@Anis Shahira Saya ada tukar guna google plus tu. Haa tak tau jadi cemni. Alaaaa aaaa. Upgrade apa awak? :'( bukan tak jumpa codding. bila buka dekat template tekan edit html dia kuar mcm kat gambor tu :'(( lama tunggu loading tapi tetap same :((

12 April 2013 at 19:37

Saya punya blog pun :( now kalau nakedit apa-apa dah tak boleh :( Sedih !

12 April 2013 at 20:12

Dear, problem kita sama :(

12 April 2013 at 20:14

a'a dia punya edit html dah jadi lain. susah gilos nak edit apa-apa. tak faham coding dia. benci bila jadi cenggini. apa pon susah nak dibuat. jom serang blogger! :'(

12 April 2013 at 20:37

kite punye pon sama , nak tukar background pon dah taktahu mcm mne :(

12 April 2013 at 20:42

dear awak semuaaa.. semua org tak boleh? are you serius? Haaaaaaaaa cemna nak edit segale bagai ni? :(

12 April 2013 at 20:54

Ikut tuto ayin. Buat masa sekarang tak boleh buka blog lagi sebab tgh edit. tunggu esok kay?
http://ayinaziz.blogspot.com/2013/04/tuto-edit-html-baru.html

12 April 2013 at 21:05

Bila masa dia tukar wak? haha

12 April 2013 at 21:32

sy pun tau tahu kenapa jadi gitu. nak edit just click bentuk tiga segi tepi tu ^^

12 April 2013 at 22:53

Blogger baru upgrade . Huhu

12 April 2013 at 22:56

la ye ke?? akak baru bukak ni.. nanti nak try tengok.. :)

13 April 2013 at 09:20

okey semue nye macamtu takde yang tak berubah,,saye akan terang kan,,mungkin boleh membantu,,awk cek yang ade number kat tepi tu lepastu ade anak panah hitam kecik tu,,awk kli disitu la berada kode yang kita selalu cari,,ni saye tahu pown ade somebody yang sudi menolong hihi,,,
http://happysweetdream.blogspot.com/

13 April 2013 at 17:24

edit apa ye,,awak tekn dropdown lpstu akn ada tulisan biru untuk coding template awak

13 April 2013 at 23:34

Edit html dah berubah.. tu dia tengah loading. kalau line internet laju. okay je

Post a Comment