Wednesday, 27 March 2013

Freebies Header

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Hai awak semua! Harini Aisyhah kembali dengan freebies header untuk newbies or sesiapa yang nak guankan. Header kali ni gif dan yang tak bergerak tu. Simple kan. Its okey :") 
http://i.imgur.com/vK7PZ3A.gif

Awak semua buka link yang Aisyhah bagi tu. Awak boleh amik image tu dari link tersebut. Kalau tengok nampak macam pecah pecah dan tak elok kan? Sebab aisyhah kecikkan dalam entry ni mungkin. Next.


http://i.imgur.com/WukrmbP.png

Header ni untuk siapa yang bakal jadi princesss. Atau prince yang mencari princess. Okeey joke:p Yang ni agak simple. Right? 

So,yang mana lagi ok? Hope korang semua suka. One more thing, aisyhah nak mintak tolong awak semua like link yang aisyhah join contest ni boleh tak? Hope korang dapat tolong Aisyhah [SINI]

Lots of love ecahh,

7 comments

27 March 2013 at 17:33

mmg awesome lah ! :D

27 March 2013 at 17:34

Header yang pertama tu comel lah!

27 March 2013 at 17:36

header pertama stail la :) Huhuuu done liking :D

27 March 2013 at 21:01

simple tapi cute tau :)

2 April 2013 at 21:45

cantik :) suke3xx

6 April 2013 at 21:19

ecahhh, omeynya header yg first tu. hehe, :D

19 April 2014 at 14:54

saya abil ya... syukran :)

Post a Comment